Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel Güldeniz Rehabilitasyon Açılıyor
14 Mart 2014, 02:01

Özel Güldeniz Rehabilitasyon Açılıyor

Bulancak'ta "Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi" açılıyor...

Özel Güldeniz Rehabilitasyon Açılıyor

Bulancak’ta ‘’Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’’ açılıyor…

Giresun Bulancak ilçesinde Özel Karadeniz Tıp Merkezi askıya alınarak yerine Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon merkezi açılıyor.

Bugün açılış töreni gerçekleştirilecek olan Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon merkezi bedensel ve zihinsel engelli insanların topluma kazandırılması,ailelerine bakım ve eğitim sürecinde destek olmayı planlıyor.

Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi donanımlı sağlık personeli hekimleri ve psikolog desteğiyle Rehabilitasyon konusunda iddialı adımlar atıyor.Özel Güldeniz Eğitim Merkezi kurucusu ve Müdürü aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi mezunu Eczacı Basri Gürsoy’un kızı Gülten Gürsoy gazetemize yaptığı açıklamada,

’’Hizmette sınır tanımayarak,yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu ve Bulancak,Piraziz,Giresun’a hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti"

Gürsoy,

"Özel Güldeniz Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezindeki hijyen ve disiplin anlayışımız ön planda olacak.Rehabilitasyon merkezimizi son teknoloji ile donatarak siz değerli Bulancak ve bölgelerine hizmetine sunmaktan büyük sevinç duyuyoruz.Merkezimizde yaş sınırı yok.

Engelli kardeşlerimizi bireysel,grup,Fizyoterapi,aile ve rehberlik eğitimi verilecektir.Engelli kardeşlerimizin toplumla beraber yaşar hale getirilmesi gerektiğini ifade eden Gürsoy,’’İyi insan olmanın gereklerinden biri de kendini başkasının yerine koyabilmektir.Eğer biz kendimizi engelli bir insanın yerine koyabiliyorsak işte o zaman sorumlu ve iyi insan oluruz.Toplum olarak onların önlerine engel koymamalıyız’’dedi.

Yıldızlı otel gibi Rehabilitasyon Merkezi

Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, kayıtlara başladı.

Kurucu Müdür ve Bahçeşehir Üniversitesi mezunu Gülten Gürsoy,özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların eğitiminin en iyi şekilde yapılması için Giresun’da ki ihtiyaca binaen Bulancak’ta bu merkezi açtıklarını söyledi.

Gürsoy,anne ve babalara seslenerek,

“Çocuğunuzda Down Sendromu,Otizm,Alpers Sendromu,Öğrenme Güçlüğü,Okul Uyum Sorunu gibi belirtilen herhangi biri veya birkaçı varsa bizimle irtibata geçmelisiniz.Psikologlarımız ve uzman eğitimci kadromuz tarafından ücretsiz değerlendirmelerde bulunuyoruz.Merkezimizde yapmış olduğumuz eğitimler R.A.M raporu olan çocuklara M.E.B tarafından ücretsiz karşılanmaktadır” dedi.

Gürsoy,merkezlerinde oyun salonu,bilgi teknoloji salonu,aile gözlem salonu ve bunun dışında ailelerin çocuklarını internet ortamında izleyebileceklerini sözlerine ekledi.

Bulancak Belediyesi arkasında bulunan ve eski Özel Karadeniz Tıp Merkezi binasında hizmete başlayan Rehabilitasyon Merkezi’nin ailelere sürekli açık olduğu belirtildi.


Basri Gürsoy

Bulancak Özel Güldeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1749 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık-Beslenme

Giresun'da Virüs Yaygınlaşıyor!

Giresun'da Virüs Yaygınlaşıyor! Giresun'da pandemi yaygınlaşıyor

Sağlık Hizmetlerine %58 Zam

Sağlık Hizmetlerine %58 Zam laboratuar tahlil ücretleri yüzde 209 artırıldı

Tıbbi cihazlar artık ücretsiz

Tıbbi cihazlar artık ücretsiz Vatandaş ihtiyaç duyduğu tıbbi cihazları artık ücretsiz alacak

Sağlıkçılara Çirkin Saldırı

Sağlıkçılara Çirkin Saldırı Hasta yakınları sağlıkçılara saldırdı

Kalp krizinin belirtileri

Kalp krizinin belirtileri Vücudunuz Kalp Krizi Gerçekleşmeden 1 Ay Önce Sizi Uyarıyor

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss