Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Annenin Feryadı, Canımızı Kurtarın
19 Aralık 2017, 17:07

Annenin Feryadı, Canımızı Kurtarın

Can Kibar'ın ailesi tedavi sürecinin çok masraflı olduğunu için duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.

GÖRELE ÇÖMLEKÇİ UMUTLU KÖYÜNDEN CAN KİBAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

2012 yılında ağır bir kan hastalığı olan ve Türkiye'de sadece 2 kişide görülen ALPS tanısı konulan ve 40 gün önce Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi’nde ilik nakli olan 11 yaşındaki Hüseyin Can Kibar’ın ailesi tedavi sürecinin çok masraflı olduğunu için duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.

Aslen Görele’nin Çömlekçi Köyü Umutlu Mahallesi’nden olan ve yaklaşık 10 aydır Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi’nde yaklaşık 10 aydır lösemi tedavisi gören çocuklarının masraflarına yetişemeyen aile tedavi sürecinin çok masraflı olduğunu için duyarlı vatandaşlardan yardım beklediklerini ifade ettiler.

Can’ımızı Kurtarın…

Kocaeli’de yaşayan aile çocuklarının bundan sonraki süreçte tedavisine devam edebilmesi için maddi desteğe ihtiyaçları olduklarını belirterek sitemiz aracılığı ile hayırsever vatandaşlara seslenerek şunları söyledi.

”Can’ımıza 2012 yılında ağır bir kan hastalığı olan ve Türkiye'de sadece 2 kişide görülen ALPS tanısı konuldu. Yaklaşık 10 aydır evimden uzakta Ankara’da Can’ım için bütün varımızı harcadık, ama tedavisi oldukça masraflı olduğundan artık yetişemiyoruz. Tedavi sürecinde AB Rh (+) pozitif (TROMBOSİT beyaz kan)’a ihtiyacımız oluyor. Evladımızın her gün gözümüzün önünde erimesine dayanamıyoruz. Sesimizi duyan her kim varsa onlardan Allah rızası için yardım bekliyoruz. Ellerini vicdanına koyan kardeşlerimizden ağabeylerimizden ve devlet yetkililerimizden bizlere el uzatmalarını rica ediyoruz” dediler.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören Hüseyin Can Kibar için aileye 0 551 165 89 56 nolu telefonundan ulaşabilirsiniz.

Dilek Kibar İban TR 78 000 1 001 97 36 04 37 22 75 001 B 16 Ziraat Bankası

 ALPS NEDİR?

İlk defa 1967 yılında tanımlanmış nadir bir hastalıktır. Otoimmün Lenfoproliferatif hastalık olarak bilinir. ABD'de sadece 250 hasta tanımlanmıştır. Tüm yaş, cins ve ırklarda görülebilir. Beş yaş civarında çok ölümcül seyredebilir. Belirgin dalak büyüklüğü, cilt döküntüleri, lenf bezelerinde büyüme, kansızlık, pıhtılaşmayı sağlayan ve trombosit olarak bilinen hücrelerin sayılarında azalma ile karakterlidir. Bağışıklık sistemi etkilendiğinden önemli bir hastalıktır. Tedavisi güçtür, kemik iliği nakli bir tedavi alternatifidir.

Haber : Serdar Kara

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1157 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss