Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele'ye yeni Kaymakam atandı
27 Temmuz 2020, 23:50

Görele'ye yeni Kaymakam atandı

Ermiş gitti Özdemir geldi

Görele’ye yeni Kaymakam

Ermiş gitti Özdemir geldi

Giresun'un Görele İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'in İstanbul Çatalca'ya atanmasının ardından, boşalan Görele Kaymakamlığı'na atanan Uşak Eşme İlçe Kaymakamı Murat Özdemir görevine başladı.

Kaymakamlık binası önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Özdemir, Görele'ye atanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İnşallah bizler ve Görelemiz için hayırlı olur. Görev süremiz boyunca adalet ve hakkaniyet prensiplerini önceleyerek halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya gayret göstereceğiz. Ekip ruhuyla hareket ederek halkımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Umarım ilçemiz için katma değer oluşturur ve ayrılırken de hoş bir seda bırakırız" dedi.

Murat Özdemir Kimdir?

01.02.1979 tarihinde Rize’nin Derepazarı ilçesinde doğan Kaymakam Murat Özdemir 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında Ordu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Edirne’nin Süloğlu ve Trabzon’un Hayrat ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Bakanlıkça gönderildiği İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde "Avrupa Yönetişimi (European Governance)" üzerine yüksek lisans yaptı. Sırasıyla yerine getirdiği Giresun-Dereli (2008-2011), Erzurum-Karayazı (2011-2013), Gümüşhane-Şiran (2013-2017) Kaymakamlıkları ve Kars Vali Yardımcılığı (2017-2018) görevlerinin ardından 19.03.2018 tarihi itibariyle Eşme Kaymakamı olarak görevlendirilen Kaymakam Özdemir temmuz ayında Görele kaymakamlığına atanarak görevine başladı. Kaymakam Özdemir Dr. Öğr. Üyesi Banuçiçek Özdemir ile evlidir.

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1561 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss