Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müdürün İsyanı, 'Dayı Arıyorum'
21 Ocak 2018, 12:34

Müdürün İsyanı, 'Dayı Arıyorum'

Mustafa Zor, 'Siz hiç 24 saat uykusuz kaldınız mı?' dedi

Müdürün İsyanı, ‘Dayı Arıyorum’

Mustafa Zor, ‘Siz hiç 24 saat uykusuz kaldınız mı?’ dedi

Görele’nin beyefendi İlçe Tarım Müdürü Mustafa Zor, hemşire eşine yapılan haksız uygulamaya isyan etti ve ‘Dayı Arıyorum’ başlıklı sitem dolu bir açıklama yayınladı.

Görele Devlet Hastanesinde hemşirelik görevi yapan eşine ağır nöbet uygulamalarını dile getiren Zor, eşinin durumuna bir çözüm bulamamış olacak ki, yaşadıkları sıkıntıları kamuoyu ile paylaşma ihtiyacı hissetmiş.

“Siyaset memleketimizde çalışanı ezme aracı haline gelmiş” diyen Görele İlçe Tarım Müdürü Mustafa Zor’un açıklaması şöyle;

GÖRELE TARIM İLÇE MÜDÜRÜ MUSTAFA ZOR EN SONUNDA İSYAN ETTİ; "DAYI ARIYORUM"

“Benden beklenmedik bir yazı olacak ama artık bıçak kemiğe dayandı. Eşim, Görele Devlet Hastanesi’nde palyatif (yatalak) servisinin hemşiresi. Aralık ayında 11 gece nöbeti tuttu. Yani hastanede sabah saat 08.00’e kadar çalıştı. Bunlar 24 saatlik veya 16 saatlik nöbetler. Siz hiç 24 saat uykusuz kaldınız mı? Kaldınızsa ayda 11 gün deneyin bakalım. Hiç uyumadan sorumlu olduğu hastalara baktı, dahiliye ve fizik tedavi servislerine de yardım cabası. Bugün günlerden cumartesi, 16 saatlik nöbetten çıktı geldi. Pazar gece nöbeti, Salı gece nöbeti, Perşembe gece nöbeti var. Yuh dediğinizi duyuyorum. Bu insandan nasıl bir hizmet bekliyor Görele Devlet Hastanesi bilen varsa açıklasın. Robot olsa beyni yanardı. Madem yeterli eleman yok ne diye yeni servis açıp duruyorsunuz ya da nöbetleri sayı saymayı bilen birine yaptırmıyorsunuz. Vıcık vıcık siyaset.  Şimdi aradığım dayı ne iş yapacak diyorsanız, Görele Toplum Sağlığı Merkezi’ne (Ziraat Bankası şubesinin tam karşısındaki sağlık binası) tayinde bana yardımcı olacak. Oradakiler gibi 08.00 – 17.00 arası normal mesai yapabilelim. Olur mu, OLMAZ. Neden? Siyaset memleketimizde çalışanı ezme aracı da ondan. Bunları neden mi yazdım. Çünkü yatırdığınız hastayla Görele Devlet Hastanesi’nde nasıl insanlar ilgileniyor bilin diye. Yarın bir gün yanlış bir tedaviden ölüp gitmezlerse eğer. Yazdıklarımın hemen hepsinin arkasındayım. İsteyen alıp istediği yerde paylaşabilir.” Dedi.

Bu yürek burkan açıklamalar göstermektedir ki, bizlere hizmet vermekte olan sağlık çalışanlarının içler acısı halini ortaya koymaktadır.

Anayasamızda ‘Angarya suçtur’ diyor ama AKP siyaseti hak hukuk tanımadan insanlarımızı ezmeye devam ediyor.

Görele Devlet Hastanemizde bizlere hizmet vermekte olan sağlık çalışanlarının daha insani koşullarda hizmet vermesini istiyoruz ve bekliyoruz.

Liyakatsız kişileri mevki ve makam sahibi yaparsanız varacağı nokta budur, siyasetin oyuncağı olurlar.

Sağlık çalışanlarımıza kötü muamele eden yöneticileri istifa etmeye davet ediyoruz, eğer istifa etmezlerse bu konuyu burada bırakmayacağız, sürekli takipçisi olacağız.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 2086 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss