Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görelespor Kongreye Gidiyor
20 Temmuz 2016, 02:00

Görelespor Kongreye Gidiyor

Kazanan Görelespor olsun

GÖRELESPOR KONGREYE GİDİYOR

Girelespor Başkanlık seçiminde iki muhtarlı yarış

Görelespor 20 temmuz 2016 tarihinde kongreye gidiyor.

Görele Kumyalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Alarçin ile Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Bayram Yıldız yarışacak.

Görelespor’a uzun yıllar çok büyük emekler vermiş olan Serhat Durukan,sağlık sorunları nedeniyle çekilince başkanlığa yönetim kurulu üyesi Bayram Yıldız vekalet ediyordu.

GÖRELESPOR KONGRESİ ERTELENDİ

GÖRELE 13 ŞUBAT SPOR SALONUNDA SAAT 10.00'DA BAŞLAYACAK OLAN GÖRELESPOR KONGRESİ SAAT 17.00'DE SONA ERECEKTİ ANCAK OLMADI.

Kayıtlı olan 186 resmi üyenin oy kullanacağı kongrede çoğunluk sağlanması halinde seçimler yapılacaktı.

Çoğunluk sağlanmadığı ileri sürülen  Görelespor kongresi 20 temmuz 2016 tarihine ertelendi ve katılımcılar tarafından yeni yönetim sağlanacak.

İki adaylı kongrede muhalefetin çıkardığı Görele Kumyalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Alarçin ile Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Bayram Yıldız yarışacaktı ancak seçim 20 temmuz 2016 tarihine ertelendi.

Görelespor Kulübü Başkan adayı Bayram Yıldız açıklaması;

Görelespor Kulübü Başkan adayı Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Bayram Yıldız,çok önemli gerçekleri dile getirdi.

Bayram Yıldız şunları söyledi; “Görelespor kulübü olarak 2015 Temmuz alında 14. Olağan kongresini yaptık ve Serhat Durukan yeni ekibiyle birlikte tekrar seçildi. Yaptığımız kongrede yeni bir yönetim oluşturduk. Yönetime yeni arkadaşların katılımını sağladık. Ama ne olduysa kongreden hemen sonra yeni yönetimden iki kişi istifa etti. Aslında olayın detayını biz iyi biliyoruz. Bu iki kişi istifa ettirildi. Şimdi bu arkadaşları zor durumda bırakmamak için buradan açıklamayacağım ama anlatacaklarımı iyi yorumlayan kişiler bu cevabı bulacaklar.

Biz bu yeni yönetim ile bir sezon başarılı bir şekilde geride bıraktık. Fakat son sekiz aydır Serhat başkanın üzerinde büyük baskılar yaratıldı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener bana defalarca “Serhat Durukan’dan Görelespor başkanlığını al ve sen başkan ol, arkandayım her türlü” dedi. Bunu her görüşmemizde söyledi. Bu konuyu bütün Görelespor yönetimi iyi biliyor. Fakat ben iki ay önce Serhat başkanın bırakma kararına kadar hiçbir şekilde bu isteği kabul etmedim.

İki ay önce Çavuşlu’da Otelde Görelespor üst kurul üyeleriyle yemekte buluştuk. Serhat Durukan, burada görevi bırakacağını ve “madem Bayram Yıldız’ın başkan olması konusunda talebiniz var ben çekiliyorum. Buyurun işte başkan adayınız ile yola devam edin” dedi.  Bu yemekte kimler mi vardı? Abdurrahman Süleymanoğlu, 24. Dönem Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Fikri Bilge, Yaşar İmamoğlu, Sedat Şengün, Salih Seferoğlu, Adnan Firidin, Halil Tavacı, Serhat Durukan ve ben vardım. Şimdi tüm Görele Halkına soruyorum eğer ben yalan söylüyorsam gidip bu insanlara sorabilirler. O gün orada bulunan insanların yanında Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e üç defa sordum. Başkanım ne diyorsunuz başkan olayım mı? Ve tesisleri yapayım mı? Arkamda mısınız diye. Arkandayım dedi. Şimdi Tolga başkana ben soruyorum. O gün herkesin önünde söz verdin sonra ne değişti de benim karşıma başkasını aday çıkarttın. Eğer yalanım varsa yukarıda ismini verdiğim kişilere sorabilirsiniz.

Biz istesek iki yıl daha görev süremiz vardı. Serhat başkan bırakır yönetim kurulu olarak aramızda seçim yaparak bu yönetim ile birlikte 2018 yılına kadar devam edebilirdik. Ama ben orada yemekte de söyledim. Yeni bir yönetim ile seçilerek gelmek istiyorum dedim. Buna Tolga başkanda onay verdi. İki hafta sonra tesisin yapımı konusu şekillenmesi için ben, Ak parti ilçe başkanı Tayfun Emecen ile görüştüm. Görüşmemiz de Tolga Başkan ile daha önceden tüm görüşmelerimizin detaylarını Tayfun başkana anlattım. Görüşmenin sonunda tesislerle ilgili bana o arazinin yurt, üniversite binası ve hükümet konağı gibi kurumlara tahsis etmek için düşüncelerinin olduğunu söyledi. Bende hemen itiraz ederek 2015 yılında Belediye Başkanı Tolga Erener’in imzası ile Görelespor’a geçici tahsis edilen ruhsattan bahsettim. Tolga başkanın 8 aydır beni destek vereceğini söylediğinden hattından fazla masraf ettiğimi ve mağdur olduğumu söyledim. Tayfun başkan bana, sanki Görelespor’un denetleme kurul başkanıymış gibi bana “harcadığın meblağlar karşılığında faturalarını getir ben ödeyeyim” dedi. Bende kendisine “siz sadece Ak parti ilçe başkanısınız Görelespor da üyeliğiniz bile yok” Dedim. Bizi sadece kongrede üyelerimiz denetler dediğimde o zaman Serhat Durukan, Tolga Erener, Tayfun Emecen ve ben iftar yemeğinde buluşup konuşalım ve karara bağlayıp kağıda dökelim dedi. Buluşmanın olacağı gün ikindi vakti gibi Tayfun Emecen beni aradı. Tolga başkanın işi çıktığını ve başka bir güne ertelendiğini söyledi. Tolga başkan randevuyu iptal ettiği gün,Mustafa Alarcin ve listesindeki ekip ile birlikte görüntü verdi. Şimdi Tolga başkana soruyorum. Bu etik bir davranış mı? Madem böyle bir niyetiniz var. O zaman üst kurul üyeleriyle toplandığımızda bana ve orada bulunanlara söz vermeseydin.

Bu ve bunun gibi tüm yaşadığımız olayları kongrede üyelerimiz ile paylaşacağım. 3 defa zabıta gönderilip yapımına engellendiğiniz Görelespor Tesisi konusundaki gerçekleri de sizlerle paylaşacağım. 20 Temmuz günü saat:10’da yapılacak olan kongreye tüm üyelerimizi ve Görelespor taraftarlarını bekliyorum. Herkes açık ve net olsun. Görele sokaklarında ben ve ekibim hakkında gerçek dışı senaryolara hiçbir Görelespor’lu itibar etmesin. Gerçekleri öğrenmek isteyenler ya gelip bana sorsunlar veya kongremize gelsinler. Birlik ve beraberlik ile Görelesporumuz kazansın.” dedi.

Görelespor'da Tesis Gerçeği

Görelespor Kulübü Başkan adayı Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Bayram Yıldız, sitemize verdiği özel röportajda tesis konusu hakkında çok önemli gerçekleri dile getirdi.

Bayram Yıldız kamuoyunda çok konuşulan Görelespor tesis konusunda tüm gerçekleri belgeleriyle birlikte açıkladı. Başkan Adayı Bayram Yıldız şunları söyledi; “Şimdi sizlere Görelespor Yönetim kurulunda alınan kararı paylaşmak istiyorum. Kiralama bilgilerini, su aboneliğini, yapım, kullanım ve devir protokolünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Bizde her şey açık ve net ortadadır. Bu tesis bana peşkeş değil aksine külfettir. Görelespor taraftarları şu konudan emin olsunlar ki, burada sadece GÖRELESPOR kazanacaktır.

Bizim yönetimimizin hedefi Görelesporumuzu kurumsal ve siyaset üstü hale getirmek. Bunu başaracağız ve hedef önce 3. Lig sonra 2. Lig şeklindedir. 20 Temmuz Çarşamba günü saat:10’da yapılacak olan kongreye tüm üyelerimizi ve Görelespor taraftarlarını bekliyorum. Herkes açık ve net olsun. Görelesporumuz kazansın.” dedi.

BAYRAM YILDIZ’A UÇBEYLERİ DESTEĞİ

Grubumuz takımlarından Görelespor'da 20 Temmuz Çarşamba günü yapılacak Kongre öncesinde Görelespor Uçbeyleri Taraftar Grubu Lideri Celal Erden bazı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi ;

“Sevgili abilerim,arkadaşlarım ve kardeşlerim malumunuz önümüzdeki 20 temmuz 2016 çarşamba günü Görelespor kongresi var ve bizlerde oyumuzu kullanmak üzere orada hazır olacağız.. Öncelikle değinmek istediğim konu uğruna her türlü cefayı çektiğimiz Görele'sporumuz için en hayırlı aday olan BAYRAM YILDIZ abimizi destekleme kararı aldık .. Görele'spor tribünlerin en büyük gücü , adını bölgesel amatör liginde herkese duyurmuş ve taraflı-tarafsız herkesin takdir edip , herkesin hayran olduğu UÇBEYLERİ ailesi olarak almış olduğumuz bu karar üzerine bazı çevrelerce UÇBEYLERİ'nin bu secimde tarafsız olması gerektiği kulağımıza gelmektedir.. Sevgili arkadaşlar biz Görele'spor üzerinden yapılacak her türlü siyasi oluşumun karşisında olduk ve olmaya devam edeceğiz.. Bizleri tarafsız olmamakla suçlayan bazı Görele'li hemşerilerimizin bu elestiriyi en başta Görele'nin 1 Numaralı idarecesine yapmalarını tavsiye ederiz.. Sonuç olarak bütün adaylara eşit ve adaletli olması gereken o kurumdur.. Biz almış oldugumuz bu kararın sonuna kadar arkasında olmakla beraber en ufak bir pişmanlıģımızda söz konusu değildir.. Görele'spor için hayırlı bir kongre geçmesi dileği ile kongre sonrası kazananın Görele'spor ve desteklediğimiz aday Bayram Yıldız'ın almasını temenni ediyoruz..

Celal Erden - Uçbeyleri Taraftar Grubu Lideri

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 662 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss