Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hastanenin yüzü güldü
26 Mayıs 2016, 23:12

Hastanenin yüzü güldü

Görele Devlet Hastanesine kadın eli değdi.

HASTANENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Görele Devlet Hastanesine kadın eli değdi.

Bulut; “Görele dışına hasta sevklerini durdurmak istiyoruz”

Op.Dr.Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi uzun süredir Başhekimsiz olarak ortada kalmıştı.

Op.Dr.Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesinde,Uzman Dr. Kadem Arslan’ın görevden ayrılması ile boşalan Başhekimlik görevine uzun bir aradan sonra aynı hastanede Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm.Dr.Azime Bulut atandı.

Öncelikle sağlık hizmetlerinde beklenen ve istenen hizmetin verilmesi gerektiğini ifade eden Başhekim Azime Bulut, "İlçemizde yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Sağlık konusunda gereken hizmeti en iyi şekilde verilmesini sağlayarak, Görele İlçesinin dışına hasta sevklerini durdurmak istiyoruz. Sağlık hizmeti, tüm birimleri ve personeliyle bir ekip işidir. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sağlık hizmetlerinde güzel işler yapmak istiyoruz. Görele halkı hizmetin en iyisine layıktır' 'dedi.

Başhekim Yardımcısı  Dr.Ersin Karadeniz

Güce’de Aile Hekimliği yapmakta olan Dr.Ersin Karadeniz,Görele Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak ataması yapılmıştı.

Başhekim Uzm.Dr.Azime Bulut,Başhekim Yardımcısı  Dr.Ersin Karadeniz ve Hastane Müdürü İlker Öncü ile birlikte Görele Devlet Hastanesi çok mükemmel bir ekip ile yönetiliyor.

Uzun süredir Başhekimsiz kalan Görele Devlet Hastanesinin boşalan idare kadrosuna atama yapılması hastanemiz açısından sevindirici bir haber olarak görülüyor.

Görele Devlet Hastanesinin Başhekim Uzm.Dr.Azime Bulut,Başhekim Yardımcısı  Dr.Ersin Karadeniz ve Hastane Müdürü İlker Öncü ile hastanemizin sorunları hakkında yaptığımız görüşme sonucunda sevindirici haberler aldık.

Görele Devlet Hastanesinin boş olan Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Op. Dr. Tolgahan Toroslu’nun atandığı haberi sevindirici diğer bir gelişme oldu.

Ayrıca,bir psikiyatri uzmanının gelmek üzere olduğu belirtiliyor.

Buna karşılık olarak,doğum doktorunun hamilelik iznine çıkması üzüntü verici bir gelişme olarak ortada duruyor.

Ameliyathanesi ve Labaratuarı tam teşekküllü olan Görele Devlet Hastanesi,toplamda 230 personelle hizmet veriyor.

C Gurubu kategorisinde olan Görele Devlet Hastanesinde,bir çok ameliyatın başarıyla gerçekleştiğini belirten Başhekim Uzm.Dr.Azime Bulut,Görele’lilere seslenerek,”Sağlık sorunlarınız için hiç çekinmeden hastanemize gelebilirsiniz”dedi.

Görele Devlet Hastanesi Ek Bina İhalesi Yapıldı

Görele Devlet Hastanesi Deprem Tahkik, Güçlendirme ve Tadilat + Ek Bina yapım ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldı ancak ihaleye yapılan itiraz nedeniyle,itiraz konusu KİK tarafından inceleniyor.

Görele Devlet Hastanesinin tadilatının ve ek bina ihalesinin yapıldığı,ihaleyi alan yüklenici firmaya yapılan itirazların KİK’te görüşülmesi nedeniyle yüklenici firmanın henüz çalışmaya başlamadığı belirtiliyor.

Hastanemize ek bina yapılmasıyla birlikte,75 olan yatak sayımız 150 yatağa çıkacağı belirtiliyor.

Görele Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ise 6 yatak bulunuyor.

İhale tarihi 29 Mart ve işin bitim süresi yer tesliminden sonra 450 gün olarak planlanan Görele Devlet Hastanesinin yapımına 1992 yılında başlanmış ve Mayıs 2004 yılında hizmete açılmıştı. Hastanenin arsa alanı 9.132 m2 olup, oturum alanı 2360 m2, kapalı alanı 6.485 m2’dir.Hastane 75 yataklı olarak ilimizin doğu bölgesinin Güçlendirilmiş Bölge Hastanesi rolünde hizmet veriyor. Hastanede tek kişilik hasta yatak sayısı 7, iki kişilik hasta yatak sayısı 44, üç kişilik hasta yatak sayısı ise 24’dür. Toplamda 75 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yapılacak olan ek binanın arsa alanı 1428 m2, oturum alanı 900 m2, kapalı alanı 3314 m2 olup, toplamda sağlık hizmeti verilen arsa alanı 10.560 m2, oturum alanı 3.260 m2, kapalı alan ise 9.799 m2 olacak.

Ek binada iki kişilik hasta yatak sayısı 76, tadilat sonrası mevcut binada ise tek kişilik hasta yatak sayısı 7, iki kişilik hasta yatak sayısı 38 olup, hastanenin toplam hasta yatak sayısı 121’e yükselmiş olacak.

Hastanemizde Kurum Ayırt Edilmeksizin Tüm Vatandaşlarımıza Hizmet Verilmektedir.

Polikinik Çalışma Saatleri : 09.00 – 16.00

Tel : 0.454.513 11 38 Randevu Telefon:182

DİKKAT : Görele Devlet Hastanesinden Randevu Almak için Randevu Al Tahlil Sonuçları öğrenmek için Tahlil Sonuçları tuşuna basınız.Randevu alma butonuna tıkladıktan sonra merkezi hekim randevu sistemi ekranı açılacaktır.Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra poliklinik ve hekim seçinimizi yapıp randevu alma işlemini tamamlayınız.Telefonla online randevu alma hattı 182 dir.Doktor sorgula tuşu ile SGK web sitesinden Doktor Listesi öğrenebilirsiniz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1252 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss