Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hırsızlık Olayının Failleri Yakalandı
10 Eylül 2015, 17:58

Hırsızlık Olayının Failleri Yakalandı

Çeşitli Fındık Hırsızlığı Olayı Aydınlatıldı

Hırsızlık Olayının Failleri Yakalandı

Fındık Hırsızlığı Olayı Aydınlatıldı

Dereli ilçemizde önceki gün yaşanan hırsızlık olayı Emniyet güçlerince aydınlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

06 Eylül 2015 günü Dereli İlçe Emniyet Amirliğimize müracaat eden F.B. isimli vatandaşımız 05 Eylül 2015 günü Dereli İlçesi Kuzca mahallesinde yol kenarına geçici olarak bıraktığı 220 kilo fındığın çalındığını beyan etmiştir.

Olayın aydınlatılması, faillerin yakalanması amacıyla İlçe Emniyet Amirliği Ekiplerimiz ile İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinin yaptığı ortak çalışmalar neticesinde; şüphelilerin İlçe Jandarma mıntıkasında 06 Eylül 2015 günü iki ayrı hırsızlık olayına karışan M.Ç., E.A., C.G. ve M.Y. olduğu tespit edilmiş,

Yakalanan şüphelilerden yaşı küçük M.Ç. denetimli serbestlikle serbest, E.A. ve M.Y. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, olayın diğer şüphelisi olan C.G. hakkında yakalama çalışmaları devam etmedir.

7 Hırsızlık Olayının Failleri Yakalandı.

İlimiz Dereli ilçesinde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayı Jandarma ekiplerince aydınlatılmış olup olayların failleri olduğu tespit edilen 3 şahıs yakalanmıştır.

Konuya ilişkin olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama şöyle:

Son dönemde Giresun İli Dereli İlçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarında görülen artış üzerine özel önlemler alan ve çalışmalarına titizlikle devam eden jandarma ekiplerince yürütülen araştırmalar ve istihbari çalışmalar neticesinde daha önce de birçok hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen hırsızlık şebekesi yakalanmıştır.

a. Dereli İlçesi Kızıltaş Köyünde 28.09.2013 tarihinde Türk Telekom Müdürlüğüne ait yaklaşık 150 m., Çalca Köyünde ise 100 m., toplamda 250 m.lik telefon şebeke kablolarının çalınması,

b. Dereli ilçesi Çengelköy Köyünde 20.02.2015 tarihinde R.Ç. isimli şahsın evinden 5 adet bakır mutfak kazanı; B E. isimli şahsın evinden 1 adet televizyon ve 1 adet ağaç kesme motoru ve M.Ç. isimli şahsın evinden ise 2 adet bakır mutfak kazanının çalınması,

c. Dereli İlçesi Güzelköy Köyünde 15.07.2015 tarihinde G.A. isimli şahsın evinden 200 euro, 2200 TL ve 2 adet altın bileziğin çalınması,

ç. Dereli İlçesi Çengelköy Köyünde 20.07.2015 tarihinde Ş.A. isimli şahsın evinden 1 adet LCD televizyonun çalınması,

d. Dereli İlçesi Taşlıca Köyünde 5 Eylül 2015 tarihinde Ş.A. isimli şahsın evinden 100 kg. fındığın çalınması,

e. Dereli İlçesi Küknarlı Köyünde 5 Eylül 2015 tarihinde Y.K. isimli şahsın evinden 2 adet ot biçme motoru, 2 adet ağaç kesme motoru ve 10 kg. fındığın çalınması,

f. Dereli İlçesi Küknarlı Köyünde 5 Eylül 2015 tarihinde A.E. isimli şahsın evinin bahçesinde bulunan fındıkların çalınması maksadıyla bahçeye girildiği, ancak ev sahibinin durumu fark etmesi üzerine şahısların olay yerinden kaçmaları,

Olaylarının faili oldukları tespit edilen M.Ç., M.Y., ve E.A. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Yukarıda belirtilen (7) olayın failleri olduğu tespit edilen (3) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Piraziz'de Fındık Hırsızlığının Failleri Yakalandı

Piraziz’de hafta sonu meydana gelen fındık hırsızlığı olayının failleri Emniyet güçlerince yakalandı. Konuya ilişkin olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

05 Eylül 2015 günü saat:04.30 sıralarında Piraziz Yenimahalle’de ekiplerimiz devriye görevini ifa ettiği sırada durumlarından şüphelenilen 2 şahıs durdurulmuş, yapılan kimlik sorgulamaları ve araştırmalar neticesinde N.G ve L.I. isimli yabancı uyruklu şahısların aynı gün Piraziz İlçesi Yenimahalle de kaldırım üzerine serili olan fındık harmanın da meydana gelen hırsızlık olayının failleri oldukları anlaşılmıştır.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatlarıyla çalınan fındıklar müşteki A.Y’ye teslim edilmiş, yabancı uyruklu N.G. ve L.I. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Giresun Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss