Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazeteciler yasta
09 Eylül 2019, 16:59

Gazeteciler yasta

Trabzon'da yaşamını yitiren Cumhuriyet gazetesi Trabzon temsilcisi, gazeteci, yazar, Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteciler yasta

Trabzon'da yaşamını yitiren Cumhuriyet gazetesi Trabzon temsilcisi, gazeteci, yazar, Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser nedeniyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde 7 Eylül'de vefat eden cumhuriyet gazetesi Trabzon temsilcisi Mollamehmetoğlu için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) önünde tören düzenlendi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, törende yaptığı konuşmada, Mollamehmetoğlu'nun çok iyi bir dost olduğunu belirterek, "Ahmet Şefik deyince hepimizin aklına onurlu insan, kalemini satmayan gazeteci, dik duran insan tanımları geliyorsa bu Ahmet Şefik'in bu hayatta bıraktığı en önemli iz ve mirastır" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise Mollamehmetoğlu'nun dürüst, ilkeli ve aynı zamanda bilge bir gazeteci olduğunu kaydederek, "Ruhu şad olsun. Ahmet ağabeyin gidişiyle Trabzon birden fazla eksildi." ifadesini kullandı.

Eski TGC Başkanı da olan 57 yaşındaki Mollamehmetoğlu'nun meslektaşları da söz alarak, gazetecinin mesleğine duyduğu saygı ve sevgiyi anlattı.

Konuşmaların ardından Mollamehmetoğlu'nun cenazesi, sevenleri ve yakınlarının omuzlarında İskenderpaşa Camisi'ne götürüldü.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Mollamehmetoğlu'nun cenazesi, Akçaabat ilçesinin Demirkapı Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.

Cenaze törenine, Mollamehmetoğlu'nun eşi Cemile, oğlu Osman Göksu Mollamehmetoğlu ve akrabalarının yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda gazeteci ve vatandaşlar katıldı.



Gazeteci Ömer Şan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu’nun ardından yazdı,

Cumhuriyet Rize Muhabiri Ömer Şan, yaşamını yitiren Trabzon temscilcimiz Ahmet Şefik Mollametmetoğlu'nun ardından yazdı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1571541/Eylul_e_Agit_Gibi_Bir_Gidis__Hep_mi_Guzellikler_Solar_be_Halil_ibrahim_.html

cumhuriyet

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1063 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss