Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tirebolulu genç şair Usta'yı kaybettik..!
22 Mayıs 2015, 03:05

Tirebolulu genç şair Usta'yı kaybettik..!

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen şair, ressam ve yazar Emine Usta,gözyaşları arasında uğurlandı

Tirebolulu genç şair Usta’yı kaybettik..!

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen şair, ressam ve yazar Emine Usta,Karademir Köyünde düzenlenen hazin bir törenle son yolculuğuna uğurlandı...

Tirebolulu genç şair, yazar ve ressam Emine Usta, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti ve sevenlerini üzdü.

Bir süredir rahatsızlığından dolayı Giresun’da özel bir hastanede tedavi görmekte olan  46 yaşındaki Usta, 17 Mayıs akşamı hayata gözlerini yumarken; yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Genç şair, yazar ve ressam Emine Usta için 18 Mayıs Pazartesi günü Karademir Köyünde hazin bir Cenaze Töreni düzenlendi. Talihsiz yazar ve şair Usta’nın cenazesine; Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cebecioğlu ile Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Pir, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, bazı daire amirleri, STK temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç denebilecek yaşta hayata veda eden Usta, kendi köyü olan Karademir Köyünde Orta Mahalle Camiinde Öğle Namazının ardından kılınan Cenaze Namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

1969 yılında Tirebolu’da doğan Emine Usta, genç yaşında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle eğitimine lise yıllarında son vermek zorunda kalmış ve kendisini sanata adamıştı. Daha çok resim ve şiirle ilgilenen Usta’nın, çok sayıda eseri bulunurken; bu eserlerinden bazıları basın-yayın organlarında yer almıştı. Eserlerini teşhir etmek için kişisel ve karma sergiler açan talihsiz genç kızımız Usta’nın, bazı eserleri yerel gazetelerde de yayınlanmış olup, derlediği şiirleri de kitaplaşmıştı.

Genç yaşta aramızdan ayrılan ve ebediyete göç eden ilçemizin yetiştirdiği şair, yazar ve ressam Emine Usta’ya; Allah’tan rahmet, sevenlerine ve kederli ailesiyle yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

www.tireboluexpress.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 921 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss