Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresun Tanıtım Günleri Ankara'da Başladı
09 Ekim 2014, 23:06

Giresun Tanıtım Günleri Ankara'da Başladı

Ankara'da bugün açılışı yapılan Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günlerine yoğun katılım oldu

Giresun Tanıtım Günleri Ankara'da Başladı

Ankara’da bugün açılışı yapılan Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günlerine yoğun katılım oldu.

Ankara’da Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri açılışı bugün Sayın Bakanlarımız Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Nurettin Canikli ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, Sayın Valimiz Hasan Karahan ve Sayın Milletvekilimiz Mehmet Geldi’nin katılımlarıyla gerçekleşti. 

Açılışta Kuşdili gösterisi büyük beğeni topladı.

Öncü Fuarcılık Genel Koordinatörü Hakan Karaahmet, Giresun’un başkentte en güzel bir şekilde tanıtımını yapmak için bu organizasyonu düzenlediklerini kaydetti.

Sayın Valimiz Hasan Karahan’da ilimizin her bakımdan Ankara’da  tanıtılmasını amaçladıklarını söyledi. Giresun’un güzelliklerinin yanında insanlarının da misafirperver ve sıcakkanlı olduğunu kaydeden Vali  Karahan, katılımcıları Giresun’a davet etti. Vali Karahan ayrıca Bakanımız Nurettin Canikli sayesinde ilimizin daha kısa sürede kalkınacağını sözlerine ekledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli de organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Ankara’lıların ve katılımcıların Giresunluları tanımasını istiyoruz  diyen Bakan Canikli “Son TUİK verilerine göre en fazla Giresunlular yaşıyor. İlimizin havası, suyu, yaylası, doğal güzellikleri bir başkadır ve insanın ömrünü uzatıyor. Giresun’a gelen pişman olmaz. Mart ayında dünyanın denize yapılan 2. büyük havaalanı da açılacak. 45 dakikada havaalanında, 30 dakikada yeşil yaylalarımıza ulaşma imkanı doğacaktır. Maliye Bakanımız başta olmak üzere hepinizi Giresun’a davet ediyorum.” dedi.

Deniz manzaralı 2. O.S.B.nin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Bakan Canikli “Yatırımcılara her türlü desteği sağlayacağız. Bütün yatırımcılarımızı ilimize yatırım yapmaya davet ediyorum” diye sözlerini tamamladı.

Son olarak söz alan Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’te daha önceki Giresun’a gelişi sırasında yemeklerin tadını hala damağında olduğunu belirterek, “Dünyanın en güzel yaylaları Karadeniz’de. Giresun Karadeniz’in incisidir. Yemeklerinin tadına da doyum olmuyor. En kısa sürede tekrar Giresun’a gitmek istiyorum” dedi.

Bakan Şimşek illerine yatırım konusunda en fazla Bakan Canikli’nin kendinden talepte bulunduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek stantlar gezildi.

Tanıtım günlerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Nurettin Canikli ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, Sayın Valimiz Hasan Karahan ve Sayın Milletvekilimiz Mehmet Geldi, önceki bakanlarımızdan Dr. Burhan Kara, önceki dönem milletvekillerimizden İl Başkanı Hasan Aydın, Dr. Turhan Alçelik, Ali Temür, İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel ve çok sayıda il genel meclis üyeleri, Orta Öğretim Genel Başkanı Ercan Türk, çok sayıda kaymakam, belediye başkanı, DOKAP Bahçeşehir  Üniversiresi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Yücel, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Ekmen,  Ticaret Borsası Başkanı Mustafa demirci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hüseyin Günaydın, Lokman Hekim Engürüs  Ağ Aş. Genel Müdürü İrfan Güvendi, çok sayıda bürokrat,işadamı, siyasetçi ve sivil toplum yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1019 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss