Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazeteciler Doğankent'e çıkarma yaptı
22 Ağustos 2014, 12:51

Gazeteciler Doğankent'e çıkarma yaptı

Gazeteciler sordu başkan cevapladı

Gazeteciler Doğankent’e çıkarma yaptı

Ziyarette gazeteciler sordu başkan cevapladı.

Giresun Medya Platformu mensubu bir grup gazeteci Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’i makamında ziyaret etti.

Giresun Medya Platformu mensubu bir grup gazeteci Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekini makamında ziyaret etti. Ziyarette gazeteciler sordu başkan cevapladı.

Gazeteci Yazar Şaban Kutlu başkanlığında bir grup gazeteci Doğankentin yeni Belediye Başkanı Haşim Birol Tekini ziyaret ederek Doğankentin geçmişi ve geleceği hakkında bilgi aldı. Tekin, dedesinin ve babasının Doğankentin geçmişinde önemli roller üstlendiğini hatırlatarak “Ben bu ilçenin 32 evden oluştuğu dönemi bilerek aday oldum. 2009 yılında Kolin şirketinin ilçemize HES yapacağını duyunca heyecanlandım ve bunun bizim için tarihi bir fırsat doğurduğuna inandığım için belediye başkanlığına aday oldum. Çok küçük bir farkla belediye başkanlığını kaybettim. Ama ilçeme ilgim hiç azalmadı. HES fırsatını çok iyi değerlendiremedik ama yine de KOLİN Şirketine ilçemize kazandırdıkları MYO için teşekkür ediyorum. İlçemize yapılan Aslancık Barajı ve onun ilçemizde oluşturdukları gölet ilçemizin idam fermanı olmuştur. İlçe kotunun üzerinde yapılan bu gölet ilçemizin altını oymaktadır. Gelince DSİ, İller Bankası ve Çevre Bakanlığına gerekli araştırmaları yaptırdım ama maalesef gelen raporlar hiç de olumlu görülmemektedir” dedi.

Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ilçenin önemli noktalarından oluşan tanıtım turu yaptıktan sonra daha sonra 1963 yılında yapımına başlanan ve 1971 yılında üretime başlayan Doğankent Hidroelektrik Elektrik Santralını konuklarına gezdirdi ve santralin ilçe ekonomisine yaptığı katkı konusunda gazetecilere bilgi verdi.

Ziyarete Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, Giresun Haberal Gazetesinden Zeki Al, TRT Muhabiri Bekir Öztürk, Anadolu Ajansı Güce Muhabiri Hayri Bahadır, Anadolu Ajansı Doğankent Muhabiri Seyit Güvendi, Çevreci Yazar Ali Dursun, Çevreci Şair Sakıp Poşul ve Yazar Saliha Yılmaz katıldı.

Haber: İbrahim Balcıoğlu

Fotoğraf: Seyit Güvendi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 890 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss