Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaahmetoğlu yeniden aday
11 Ağustos 2014, 22:26

Karaahmetoğlu yeniden aday

Selahattin Karaahmetoğlu hızlı çıktı

Karaahmetoğlu yeniden aday

Başarılı milletvekili Karaahmetoğlu yeniden aday.

24.Dönem CHP Giresun milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu,yaklaşan genel seçimler öncesinde,25. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin seçilmesi için yapılacak genel seçimlerde yenide aday olacağını ilan etti.

2015 Türkiye genel seçimleri, 25. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin seçilmesi için yapılacak genel seçimlerdir.Türkiye’de çok partili hayata geçtiği 1946′dan itibaren yapılan seçimlerin 25.si 2015 yılının Haziran ayında yapılacak.

2015 genel seçimleri 14 Haziran 2015 Pazar günü yapılması bekleniyor. Haziran ayında olması kesin olan bu seçim için net tarih YSK tarafından açıklanacaktır.

Karaahmetoğlu,2011 Genel seçimlerinde,Erkmen’den çok sonra,Görele temsilcisi olarak meclise gitmişti.

Erkmen'den sonra bizzat Görele'den seçilerek meclis yolcusu olan Selahattin Karaahmetoğlu'nun seçilmesi ilçede sevinçle karşılanmıştı.

2011 seçiminde Giresun CHP 1.sıra adayı olmayı başaran Ecz.Selahattin Karaahmetoğlu ipi göğüsledi ve Görele temsilcisi olarak mecliste yerini aldı.

Selahattin Karaahmetoğlu hızlı çıktı…

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu bir yılda başarılı işlere imza attı.

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, milletvekilliğinin ilk yılında acemilik çekmedi. İlk yılında başarılı performansıyla dikkat çeken Karaahmetoğlu, TBMM dışında kalan günlerini de Giresun’da geçirerek esnaf ziyaretleriyle değerlendirdi.İlk imza sahibi ve imzası bulunan kanun teklifleri bakımından Ak Partili Giresun Milletvekillerine karşı ezici bir üstünlük sağlayan CHP’li Karaahmetoğlu, milletvekilliği döneminde verdiği sözlü ve yazılı soru önergeleriyle yerel ve ülke gündemine ilişkin sorunlara da cevap arayan isimler arasında yer aldı. Karaahmetoğlu, 11 sözlü ve 50 yazılı soru önergesiyle yerel ve ülke gündemindeki sorunları Meclis’e taşıdı. Ak Parti de ise Adem Tatlı, ülke gündemine dair 5 soru önergesini Meclis gündemine taşırken, Giresun’u es geçerek, tepki topladı.Ak Parti Giresun Milletvekilleri arasında Nurettin Canikli, ilk imza sahibi ve imzası bulunan kanun teklifleri bakımından 10 kanun teklifine imza atarken, Karaahmetoğlu da 17 kanun teklifine imza attı. AKP’li Mehmet Geldi ve Adem Tatli ise hiçbir kanun teklifine imza atmayan isimler arasında yer alıyor.Ak Partili 3 vekile karşılık CHP’li Karaahmetoğlu’nun başarılı performansı parti tabanında da olumlu tepkiler aldı.

Selahattin Karaahmetoğlu (1952 - )

Selahattin Karaahmetoğlu 1952 yılında Görele'de doğmuştur.İlk,orta ve lise eğitimini Görele’de alan Karaahmetoğlu, 1975 yılında İstanbul Eczacılık Yüksekokulu'ndan mezun olmuştur.1 Mayıs 1977 tarihinden bu yana serbest eczane çalıştırmaktadır.

1991-1992 yılları arasında SHP İlçe Başkanlığı yapan Karaahmetoğlu,1996 yılında Görele Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucusu olmuştur.

SHP İlçe Başkanlığı döneminde üç kez kurultay delegeliği ve bir kez tüzük kurultay delegeliğinde bulunmuştur.

Belli aralıklar dışında 2005 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Görele İlçe Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu süreçte iki kez kurultay delegeliği ve bir kez de parti program delegeliği yapmıştır.

2007 yılında gerçekleşen millet vekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 2.nci sıra millet vekili adayı olarak seçilmiştir.

2009 yılı yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Halen Cumhuriyet Halk Partisi Giresun milletvekili olarak görevine devam etmektedir.

Babasının adı Sebahattin Fehmi,annesinin adı Şükran'dır.Karaahmetoğlu,evli ve 2 çocuk babasıdır.

Karaahmetoğlu'ndan öncelikle Görele'nin ve Giresun'un temel sorunlarının giderilmesi için mücadeleye devam etmesini bekliyoruz ve Görele temsilcimize Görele soL olarak, adaylık çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1251 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss