Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çanakçı Zaferine Kurban Kesti
03 Nisan 2014, 13:18

Çanakçı Zaferine Kurban Kesti

AK Parti'nin Zaferi İçin Kurban Kesti

Çanakçı Zaferine Kurban Kesti

AK Parti'nin Zaferi İçin Kurban Kesti

Giresun’un Çanakçı İlçesinde AK Parti’nin 30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkması sonucu Belediye Başkanlığını kazanan Tuncay Kasım,büyük bir başarı elde etmesini kurban keserek kutladı.

Duaların ardından bir ton ağırlığındaki tosunu seçim zaferi için kurban eden Çanakçı İlçe Belediye Başkanı Tuncay Kasım; 

"Öncelikle seçim sonuçlarının başta ülkemize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizim insanlarımız uzun zamandır kucaklaşmayı dayanışmayı sevincini birlikte paylaşmayı çok özlemişler. Bizde bu mutluluğu hep birlikte paylaşalım dedik. Bir söz vardır mutluluklar paylaşınca artar üzüntüler paylaşınca azalır biz burada 10 yıldır özlediğimiz mutluluğumuzu doya doya üç gündür paylaşıyoruz. Bir birimize sarılıyoruz oynuyoruz kucaklaşıyoruz. 30 Mart günü 30 santim kar altında seçime gittik. Biz iki tane kar damlası dedik yola çıktık 30 Mart’ta yüzlerce binlerce kar damlası yağdı bizde bir çığ olduk sandıktan çıktık ve dün ve bu gün bahar havası yaşıyoruz yöremize bahar geldi. Bütün beni yalnız bırakmayan ve her zaman beni destekleyen evlatları gibi bağırlarına basan herkesi kucaklıyorum. Çünkü hepsi muhteşem insanlar yürekli insanlar” dedi.

Rakibi iki dönem MHP den belediye başkan adayı olan Sebahattin Şener’e yüzde 15 fark attıklarını belirten Kasım;

“Rakibimize yüzde 15 fark attık.Bunu nasıl başardık? Aslında biz bir kıvılcımdık bu memlekette kıvılcım çıkarmak isteyen aslında yüzlerce binlerce insanlar varmış sadece biz vesile olduk.Bu birikim varmış insanların mutsuzlukları,üzüntülerini aydınlığa çıkarmak için bir örnek teşkil ettik.En önde bayrağı biz taşıdık ama yürekli,cesur ve mücadele edenler benim insanlarım.Mazbatayı aldığımızda Çanakçı İlçesinde ilk işe başlayacağımız yer meydan düzenlemesi çünkü Çanakçı ilçesi Türkiye’de Meydanı olmayan tek ilçe.Şimdi biz meydan yapacağımız alandaki binayı kamulaştırarak yıkacağız.Ve ilçemiz çok güzel bir meydana kavuşacak.Bu meydanda kadınlarımızı kaldırım taşlarından kurtarıp oturabilecekleri ve yiyeceklerini rahat bir şekilde yiyebilecekleri bir mekan yapacağız. Bizden önceki yönetim kadınlarımızı annelerimizi bacılarımızı sokak köşelerindeki kaldırım taşlarına mahkum etmiş onlar bizim başımızın tacıdır.Layık oldukları yere önce onlar gelecek.Kadınlara yönelik diğer projelerimiz de sırasıyla hayata geçireceğiz.Benim arkamdaki en büyük güç kadınlarımızdı.Ben bu zaferi onlarında bize verdiği destekle kazandık onların başımızın üstünde yeri vardır"dedi.

Haber - Foto : Bekir ÖZTÜRK

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1053 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss