Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlyasoğlu;
03 Kasım 2015, 04:47

İlyasoğlu;"MHP Genel Başkanlığına adayım"

Giresun'lu işadamı İsa İlyasoğlu MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

İlyasoğlu;”MHP Genel Başkanlığına adayım”dedi.

İlyasoğlu;"Emaneti Ehline" verin dedi.

Giresun'lu işadamı İsa İlyasoğlu MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

25.Dönem MHP İstanbul 3.bölge milletvekili adayı olan İsa İlyasoğlu MHP'deki basiretsizliğe "Dur"dedi.

Gazetemize bir açıklama gönderen Alman sanayisinin Türk Prensi İsa İlyasoğlu,Devlet Bahçeli'yi istifaya davet etti.

Başarılı işadamı İsa İlyasoğlu açıklaması şöyle,

1 Kasım seçimlerinde herkesin bildiği gibi,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında hezimete uğramıştır.Bununla da yetinmeyip ortadoğunun kan gölüne dönmesinde büyük bir payı olan ve ülkemizdeki terör olaylarının baş sorumlusu olan AKP’nin tek başına iktidar olmasının yolunu açmıştır.

Hukuk tanımaz bir şekilde,demokrasiyle bağdaşmayan uygulamalarla savcılar eliyle şirketlere el koyan bu iktidarın şahlanışının en büyük destekçisi söylemleri ve tavırlarıyla Devlet Bahçeli olmuştur.

Bir siyasi parti liderinin bu kadar bariz hataları bilmeden yaptığına inanmıyoruz.

Bu gelişmelerde kesin bir kasıt olduğunu düşünüyoruz.

Özellikle sayın MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin AKP ve Erdoğan’ın her zor durumda kalışında can simidi atarak,AKP ve Erdoğan’ı kurtarmasının tesadüf olmadığını düşünüyoruz.

Özellikle,yakın çalışma arkadaşlarının bazılarının ABD’ye çok yakın isimler olduğu ve bu kişilerin yönlendirmesiyle sanki MHP’yi bitirecek ve AKP’yi ilelebet iktidarda kalmasını sağlayacak bir misyon üstlenmiştir.Özellikle de,ülke genelinde çok sevilen ve MHP’ye çok oy kazandırabilecek olan Meral Akşener,Sinan Oğan ve kısmen Yusuf Halaçoğlu gibi isimleri kızağa çekmesi bu misyonun bir parçası olduğunu düşünüyoruz.

İsa İlyasoğlu olarak,benim de yerli araba projemi,daha AKP gündeme getirmeden,MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye açıklamama rağmen parti proğramına alınmaması ve daha sonrasında üzerimde yürütülen karalama kampanyalarının MHP parti yönetimindeki bazıları tarafından destek görmesi ve siyasi olarak önümün kesilmesi çabaları bunun açık bir göstergesidir.

Ayrıca,AKP’ye büyük oranda oy kazandırdığını düşündüğümüz “Yerli Uçak Gemisi Projesi” “Yerli Savaş Uçağı Projesi” “Yerli Uydu Projesi” ve “Kıtalararası Balistik Füze Projesi” şahsıma ait projeler olup 5.4.2015 tarihinde bizzat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bu projelerimi sunmuş olduğum halde en küçük bir geri dönüş olmamıştır.Her ne hikmetse bu projeleri,1 kasım seçimleri kampanya sürecinde AKP dile getirerek oylarını 9 puan artırmıştır.

MHP,eğer bu projeleri seçim kampanyasında dile getirmiş olsaydı,mevcut oylarını 9 puan artırarak %25 civarında bir oy aralığına kavuşabilirdi.Dolayısıyla,ülkemiz ve bölgemiz siyasetinde çok farklı bir tablo ortaya çıkardı.

Devlet Bahçeli ve ekibi,şahlanışı değil,çöküşü tercih etmiştir.

Bu çöküşün sorumluları,sayın Devlet Bahçeli ve ekibidir.

Dolayısıyla,Türk milletine ve Türk milliyetçilerine zerre kadar saygıları varsa 12 seçimdir , mağlubiyetten mağlubiyete koşan ve nakavt olan bu ekibin istifa etmesini ve Türk siyasetinin önünü açmasının bekliyoruz.

İsa İlyasoğlu olarak,kendini dünya çapında kanıtlamış bir yüksek mühendis olarak,Almanya gibi sanayi devi bir ülkede gerek teknik müdürlük,gerek fabrika müdürlüğü ve gerekse kendini kanıtlamış birisiyim.Bu başarıları mı da,2014 yılında Avrupa’da yılın işadamı seçilerek taçlandırmış bulunmaktayım.Batı demokrasisini,Alman sanayisini ve Alman ekonomisini çok iyi bilen birisi olarak,30 yaşına kadar yaşamış olduğum ülkemin demokrasi,sanayi,ekonomisi ve siyasetinin eksiklerini çok iyi bilmekteyim.Ülkemi,MHP önderliğinde kısa zamanda her açıdan başta, demokrasi, sanayi,ekonomi ve teknolojik açıdan Almanya standartlarına hızla yaklaştıracağıma ve Türk dünyasıyla ilgili yeni oluşumlar yaparak ülkeme dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokacağıma inancım tamdır.

Bu sebeple,şahsıma,sahip olmuş olduğum bu donanım ve altyapılardan dolayı ülkeme ve milletime kendimi borçlu olarak görmekteyim.

Bütün bu nedenlerle,MHP Genel Başkanlığına aday olduğumu tüm MHP tabanı ve Türk Milleti nezdinde ilan ediyorum.

Başta MHP tabanı olmak üzere,milletimin desteklerini bekliyorum.

Selam ve saygılarımla .

İsa İlyasoğlu

İsa İlyasoğlu Kimdir?

1971 yılında Giresun’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Giresun’da tamamladı. Sonrasında eğitimime İstanbul’da devam etti. Gençliği İstanbul’da geçti. 1992 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği’ni bitirdi. Sonrasında bir süre Londra’da kaldı. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren farklı şirketlerde mühendis olarak çalıştı. Almanya’ya 2000 yılında master yapmak için gitti. Bochum Üniversitesi Makine Mühendisliği’nde master yaptı. Okulu bitirdikten sonra şu anda firmasının faaliyet konusu olduğu sektörde bir fabrikada mühendis olarak işe başladı. O fabrikada 8 yıl çalıştı. Yüzlerce otomobil projesinde imzası var. Bunlar arasında Audi, Porsche Mercedes, Range Rover gibi markalar var. 2010 yılında Türkiye’deki kriz dönemlerinden tecrübeli olduğu için Avrupa’daki krizin de biteceğini tahmin ederek hatta krizi fırsat bilerek Almanya’da Prinz Druckgusstechnik GmbH fabrikasını kurdu. Şu anda 50 personelle hizmet veriyor. Ağırlıklı olarak Bosch, Siemens, Mercedes, BMV, Audi gibi firmalara orijinal parça üretiyor. Şu anda İstanbul’da 70 kişinin çalıştığı 2. Bir fabrikası var. Üretimini gerçekleştirdiği parçaların bazılarını Türkiye’de üretmek istiyor. Türkiye’ye teknoloji transferi yaparak yatırımlarına yön vermek istiyor.

İlyasoğlu’nun kendisine ait Prinz Druckgusstechnick GmbH, Prens İnşaat A.Ş., Prens Metal Enjeksiyon A.Ş. bulunuyor. Ayrıca Merkezi Almanya Emsland’da bulunan Hankofer Solar A.Ş.’ninde % 50 hissedarı.

Giresun’lu hemşerimiz,başarılı işadamı İsa İlyasoğlu'nu tebrik eder,çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar dileriz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1437 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss