Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölcük İnci için ağladı
09 Mayıs 2015, 13:27

Gölcük İnci için ağladı

Beyin Kanaması sonucu hayata veda etti

CHP Gölcük ilçe sekreteri İnci Bayındır vefat etti

Gölcük CHP İlçe Sekreeteri İnci Bayındır yaşama veda etti.

CHP Gölcük İlçe Sekreteri 47 yaşındaki İnci Bayındır, dün sabah İhsaniye Çiftlik Mahallesi’ndeki evinde bir anda fenalaşarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırımıştı.İki gündür yoğun bakımda tutulan Bayındır vefat etti.

Önceki gün evinde fenalaşan İnci Bayındır’ı baygın halde gören annesi, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Bayındır, müdahalenin ardından ambulansla hemen Gölcük Necati Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

İki gündür yoğun bakımda tutulan Bayındır,dktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

GÖLCÜK İNCİ İÇİN AĞLADI

CHP Gölcük İlçe Teşkilatının idari sekreteri olan 47 yaşındaki İnci Bayındır geçirdiği beyin kanaması sonucu genç yaşta hayata veda etti. Gölcük’te geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen İnci Bayındır önceki gün evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kalbi durmuş vaziyette hastaneye kaldırıldı. Gerek eve gelen sağlık ekipleri gerekse hastanedeki doktorların yoğun çabaları sonucu kalbi tekrar çalışan İnci Bayındır yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm  müdahale ve çabalara rağmen, kurtarılamayarak hayata veda eden İnci Bayındır’ın cenazesi dün Çiftlik Ulu Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip İhsaniye mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, diğer siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, CHP Milletvekili Adayı Turan Dumlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, ilçemizin bürokratları, mahalle muhtarlarımız, eş dost akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Son derece kalabalık cemaat topluluğunun yanı sıra rahmetli İnci Bayındır’ın yüzlerce bayan arkadaşı da cenaze törenine gelerek bu acı günde ailesini yalnız bırakmazken, göz yaşları zaman zaman adeta sel oldu.

Geçirdiği rahatsızlık sonucunda genç yaşta hayatını kaybeden kardeşimiz İnci Bayındır’a Allah’tan rahmet acılı ailesine,yakınlarına ve CHP Gölcük teşkilatına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss