Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emir Sarıgül belediyede göreve atandı
15 Nisan 2014, 07:03

Emir Sarıgül belediyede göreve atandı

Oğul Sarıgül'e belediyenin en yüksek bütçeli müdürlükleri bağlandı

Emir Sarıgül belediyede göreve atandı

Göreve başlayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü,ilk iş olarak belediyede görev dağılımı yaptı.

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, hiçbir belediyede olmayan Başkan Vekili ve Koordinatör Başkan Yardımcılığı görevine atandı.Oğul Sarıgül’e belediyenin en yüksek bütçeli müdürlükleri bağlandı: Özel Kalem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler,Dış İlişkiler ve Kültür ve Sosyal İşler müdürlükleri….

Böylece Şişli’yi 15 sene yöneten Sarıgül, koltuğunu oğlu Emir Sarıgül’e devretmiş oldu.

ŞOFÖRÜ SADULLAH ERGÜN BAŞKAN DANIŞMANI

Emir Sarıgül ilk önce şoförünü meclise alarak tüm tepkileri üzerine çekmişti. Yerel seçimlerden 10 gün sonra da, 1980 doğumlu olan şoförü Sadullah Ergün’ü, 1954 doğumlu İsmet İnönü’nün torunu Hayri İnönü’ye danışman olarak atamasıyla yine tepkileri üzerine çekeceğe benziyor.

ORTAĞI AHMET MERİÇ BAŞKAN DANIŞMANI

Emir Sarıgül’ün şoföründen sonrada ortağı olan Ahmet Meriç’i yine gelen tepkiler üzerine meclis üyesi yapamamıştı. Bunun telafisi olarak ta 30 yaşındaki ortağı Ahmet Meriç’i de, Ak Parti’nin zamanında kuruculuk teklif ettiği Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye danışman olarak atandı.

HAYRİ İNÖNÜ KİMDİR?

Hasan Hayri İnönü, 4 Mayıs 1954 İstanbul’da doğdu. Türkiye Cumhuriyetinin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu. Sosyal Demokrasi Partisi’nin (SODEP) kurucu üyesi ve ilk genel başkanı Erdal İnönü de amcası olur.

İstanbul Maçka İlkokulundan mezun oldu. İstanbul Alman Lisesini bitirdi. Almanya’da Mannheim Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun olduktan sonra, Harvard Üniversitesi Yatırım Değerlendirilmesi Sertifika Programını bitirdi. Ardından Almanya’da Frankfurt merkezli Almanya’nın en büyük sanayi holdinglerinden “Metallgeselschaft AG” şirketinde çalışmaya başladı.

Daha sonra İstanbul’da Etmaş AŞ, Kadirbeyoğlu İnşaat A.Ş, Deha İnşaat A.Ş., Kemer Yapı ve Turizm A.Ş., Garanti Balfour Beatty İnşaat A.Ş., Beko Elektronik A.Ş.’de, Arçelik A.Ş’de değişik kademelerde görev yaptı.

Hayri İnönü, 2009’da Şişli Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Şişli Belediyesi Bütçe Komisyonu Başkanlığı yaptı. Aynı zamanda da Büyük Şehir Belediyesi Meclis üyesi ve İnönü ailesine ait vakıfların üyesidir.

İngilizce ve Almanca bilen Hayri İnönü, Dr. Nazlı (Kadirbeyoğlu) İnönü ile evlidir. Mehmet, Murat, Münci adlarında Üç oğlu vardır.

TALAY’IN OĞLU DA YARDIMCI

Şişli’deki “B Planı” Emir Sarıgül’le de sınırlı kalmadı.

Mustafa Sarıgül’ün siyasi yoldaşlarından eski Kültür ve Turizm Bakanı İstemihan Talay’ın oğlu Murat Ali Talay da başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Aynı zamanda Aydın Ayaydın’ın damadı olan Talay’a, Zabıta, Ruhsat ve Denetim ile Bilgi İşlem müdürlükleri bağlandı.

Gözler şimdi diğer belediyelerde .Özellikle Beşiktaş ,Avcılar,Kadıköy ve Sarıyer’de .

İSTANBUL GAZETEM

Canım Türkiye’m ideolojiler aynı kişiler farklı hayat devam ediyor .

İdeoloji, siyasal ya da toplumsal bir öğreti oluşturan, bir hükümetin, bir siyasi partinin,bir toplumsal sınıfın davranışlarına yön  veren politik, hukuksal, bilimsel, felsefi, dinsel, ahlâki, estetik düşünceler bütünü,

CHP yıllardır karşı çıktığı Saltanat ile yönetiliyor Türkiye çığlıklarına yakışan bir sistem olmuş.Demek ki, Başbakanın kızının danışman olmasında hiç bir sakınca yok.

Sadece o koltukta oturamamak hırçınlaştırmış.Şimdi kimin elinde bu imkan varsa gerekeni yapıyor. Oğlunu ,arkadaşını,eşini ,dostunu ,devlet memuru yapabiliyor.

Olan sadece vatandaşa oluyor .İnandıkları kurum ve ilkeler bunu gerektirdi mi acaba ? Güzel Günlerin olsun Türkiye’m.

İstanbul Gazetem

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 692 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss