Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


AV.AYDIN SORDİ KAZA GEÇİRDİ


Açıklama: AV.AYDIN SORDİ KAZA GEÇİRDİ
Kategori: Özel Haber
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2010
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:47
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=705


Avukat Aydın Sordi Kaza Geçirdi

 

 

Çanakçı dernekler birliği başkanı Av.Aydın SORDİ Antalya'da bir düğün törenine katılmak üzere çıktığı yolculukta Kütahya'nın Domaniç ilçesinde trafik kazası geçirdi...

 

 

 

Av.Aydın SORDİ yönetimindeki34 DA 0850 plakalı araç İnegöl Domaniç arasındaki dağlık kesimdeki su kanalına düştü.Araç içinde  bulunan Aydın SORDİ’nin eşi Av.Melek SORDİ,oğlu Ali Efruz SORDİ,Av.Canan KARAAĞAÇ yaralanmazken Fahriye ÖZEN araçtan inmek isterken dizinden yaralandı ve Domaniç ilçe devlet hastanesinde hemen tedavi altına alındı.

Çanakçı dernekler birliği başkanı Av. Aydın SORDi yaptığı açıklamada ; Aydın SORDİ;Hava fırtınalı ve yokuş aşağı iniyordum kaza yerine geldiğimde karşı yönden virajdan gelen aracın uzun farları yakması nedeniyle karşı şeride girdiğimi zannedip aracımı sağ tarafa almaya çalıştım.
 
Yol devlet karayolu olmasına rağmen yola sonradan dökülen asfaltın çözülmesiyle şeritler kaybolduğu için yolda seyrettiğim şeridi tespit etmem mümkün değildi sağa kaçtığımda yolda bulunan araç kaymaya başladı ve kontrolümü kaybettim araç yolun karşısına geçip yol kenarında bulunan bariyerlere çarptıktan sonrası kanalına düştü Allah'a şükür sıyrıklar haricinde bir yaralanma olmadı dedi; kazadan sonra Domaniç'te kalan başkan SORDİ ve beraberindekiler 17 Nisan günü İstanbul’a döndüler.
 

Av. Aydın SORDİ;kazadan hemen sonra müdahale eden ve insani yardımlarını esirgemeyen Domaniç Tapu memuru Recep bey ve Turgut Yiğit ile yanındakilere teşekkür ediyorum dedi.

Aynı zamanda Çanakçı vadisinde yapılmakta olan HES'lerin iptali davasına vekalet eden Av.Aydın Sordi kardeşimize www.gorelesol.com olarak geçmiş olsun diyoruz.

Kaynak: Engin Karadirek (Karabörk), Ali Kaplan (Çanakçı)

 

Çanakçı Haber



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster