Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Ve Yarın Panel Günümüz


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 13 Ocak 2011
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 15:25
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=2726


Ve Yarın Panel Günümüz

Ve yoğun bir proğram yaşayacağız,bizim sınav günümüz.

Saat 13.00'de başlayacak olan panelimize konuşmacı olarak katılacak olan Prof.Dr.Beyza Üstün hocamızı panel sonrası hiç bekletmeden Bulancak Aydındere beldesinde yapılacak toplantıya götüreceğiz ve o toplantı sonrası ise Giresun yerel Televizyonu Kanal G'de saat 19.30' dan 21.30'a kadar sürecek olan çevre proğramına katılacağız.

Gece Giresun'da misafir edeceğimiz hocamızı ertesi günü Fatsa'ya yolculayacağız. 

Panel düzenlemek çok zahmetli bir iştir ancak bunun zorluklarını yardımlaşma ve dayanışmayla kolaylaştırıyoruz.

İşte panel günü geldi,çattı.

Panelistlerin belirlenmesi,ağırlanması,yer temini,panelin duyurulması, panelin yapılacağı yerin düzenlenmesi ve asıl önemlisi HES projelerinin yapıldığı köylülerin panele gelmelerinin sağlanması,...

Bütün bu işleri,Giresun DEKAP Dönem Başkanı Orhan Kara ve yürütme üyeleri ile bizlerden desteğini esirgemeyen Giresun ÖDP ve Halkevinin çok kıymetli üyeleriyle birlikte ortaya konulduğunu ifade etmek istiyorum.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,yer tahsisi ve panel duyurularıyla bizlere önemli destekleri nedeniyle başkanımıza müteşekkiriz.

Giresun medyasının ve basın emekçilerinin panel haberimizi duyurmalarından ve HES karşıtı mücadelemize verdikleri destekleri nedeniyle onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ayrıca,internet üzerinden yayın yapan gazetelerden başta Yeni Tirebolu.com olmak üzere şükranlarımızı sunuyoruz.

Siyasi farklılıklarımızı bir yana bırakarak Giresun Doğal yaşamına telafisi imkansız zararlar verecek olan bu melun HES'lere karşı mücadelemize AKP,CHP,MHP,ÖDP,EDP,SDP,HASP,İl ve İlçe başkanlıklarını ve üyelerini,İlimizde örgütlü Sendikaları,meslek odalarına davetiyelerimizi ulaştırdık ve buradan tekrar davet ediyoruz.

Esasen bütün HES mağduru Giresun'lu hemşehrilerimizle HESLERİN ZARARLARI VE MÜCADELE YOLLARI'nın anlatılacağı panelde buluşmak üzere...

Giresun doğal yaşamı için çok önemli olan bu panele katılalım ve doğamızı yokedenlere dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha gösterelim.

GİRESUN DERELERİ ÖZGÜR AKACAK,

HES'LERE HAYIR

 


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster