Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Mahkum Hastanede öldürüldü


Açıklama: Mahkum Abdullah Gülle hastanede silahlı saldırı sonucu öldürüldü
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2018
Geçerli Tarih: 25 Nisan 2024, 15:32
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=26779


Mahkum Hastanede öldürüldü

Şebinkarahisar Yarı Açık Cezaevinden muayene için Giresun Devlet Hastanesine getirilen mahkum Abdullah Gülle hastanede silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Saldırgan M.T., hastanenin özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.

GİRESUN VALİLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI (22.01.2018)

Basında yer alan “Hastaneye Muayeneye Getirilen Mahkum Silahlı Saldırı Sonucu Öldürüldü” başlıklı haberlerle ile ilgili olarak bir basın açıklamasına gerek duyulmuştur.

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan bilgiler doğrultusunda, 22 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 13:10 sıralarında, Şebinkarahisar Yarı Açık Cezaevinden takip edilen Abdullah Gülle isimli şahıs, infaz ve koruma memurları refakatinde Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji polikliniğine kontrol amacıyla gelmiş, tetkiklerini yaptırdığı sırada zemin kat poliklinik koridorunda M.T. isimli şahıs tarafından silahlı saldırıya uğramıştır.

Saldırgan M.T., hastanenin özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek, silahı ile birlikte emniyet güçlerine teslim edilirken, silahlı saldırı sonucu yaralanan Abdullah Gülle adlı şahıs hastanenin acil servisine alınmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Olayla ilgili tahkikat devam etmekte olup, kamuoyunun bilgisine sunulur.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster