Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Çanakçı'dan pis kokular geliyor


Açıklama: Bir sağlık kuruluşu lağım kokar mı?
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2016
Geçerli Tarih: 02 Mayıs 2024, 18:19
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=23567


ÇANAKÇI’DAN PİS KOKULAR GELİYOR

Çanakçı sağlık ocağı binasındaki pis kokunun nedeni nedir? Bir sağlık kuruluşu lağım kokar mı?

Gazetemize gelen şikâyetlere göre Çanakçı Sağlık Ocağı çok uzun süredir lağım kokuyor. Muayene için sıra bekleyen vatandaşlar lağım ve kanalizasyon kokusundan aşırı şekilde rahatsız olduklarından yakınırken, yetkililerin duyarsızlığı kafalarda soru işareti bırakıyor.

En başta kokunun yakındaki dereden geldiğini düşündüklerini söyleyen hastalar, binadan çıktıklarında kokunun kesildiğini ve bunun da kokunun bina içinden kaynaklandığını düşünmelerine neden olduğunu söylediler. 

Konuştuğumuz hastalar bu sorunun nedenini orada bulunanlara sorduklarında ise tatmin edici cevaplar alamadıklarını, sorularının geçiştirildiğini ifade ettiler.

Gazetemizin ulaştığı istihbari bilgilere göreyse, bu koku bodrum kattan geliyor. Binanın atık su sisteminde oluşan bir sorundan dolayı bodrum kata atık su sızıyor ve bu da kötü kokuya neden oluyor.

Ancak vatandaştan öğrendiğimiz kadarıyla bu sorun bir yıldan daha uzun süredir var. Bu kadar zaman içinde neden hala çözülmedi. Sağlık müdürlüğü yetkilileri neden bu işe el atmadılar. Sağlığımızı emanet ettiğimiz bir kurumun daha kendisine faydası yoksa oradan alacağımız tedaviye ne kadar güvenebiliriz.

Sağlık müdürlüğü bu işe el atmadıysa,kaymakamlık neden bu problemi çözmüyor? 

Kamuoyu bu sorunun cevabını bekliyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster