Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Batı Feto'nun arkasında durmamalı


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 11:05
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=23467


Batı Feto’nun arkasında durmamalı

Biz okumuşlar, laikler, aydınlar, çağdaş dünyadan demokrasiden hukuktan adaletten cumhuriyetten yana,ulusunu çok sevenler,solcular, liberaller ,muhafazakarlar,Atatürkçüler.

Bir belayı bir şekilde başımızdan savdık.Elimizden çok şey gitti ama ülke hala bizim alimizde.Kardeş kanı oluk oluk dökülmeden bu iş sağduyu ile ,direnme ile çözüldü.

Şimdi komşumuz ''batı dünyası''na bizlerin bir mesaj vermesi lazım.

Bu mesaj çok güçlü bir şekilde laik demokratik devleti ortadan kaldırmaya niyetli ''Feto'' örgütünü,başımıza açmaya çalıştığı belayı, net bir dille anlatmamız lazım. ''Feto'' onların halkının, sade vatandaşlarının sempati ile bakmaması gereken bir terörist olarak bilmeleri gereken bir cani örgüttür.

Hiç sırası değil Feto örgütünü kim besledi, korudu büyüttü, laflarını edip batının ülkemize bakışını düzeltmeyi ertelemek.

Yukarıda saydığım nitelikteki yurttaş sayısı bir milyon mu, 3 milyon mu bilemiyorum.her birimiz, dilimiz döndüğünce, batı dünyasında kimi tanıyor, biliyor,,erişiyorsa, bunu anlatmak zorundayız.tescilli AKP karşıtı olabilirsiniz, benim gibi yıllarca AKP hükumetlerinin yanlışlarını anlatmış olabilirsiniz, bu başka bir şey, benim anlatmak istediğim ise ülkenin imajını doğru noktaya çekecek bir sivil insiyatif hareketidir.

Laiklikten yana, dolayısıyla demokrasiden yana bir Türkiye ortak paydasını savunan, hangi partinin üyesi, taraftarı, sempatizanı olursak olalım bunu başarabildiğimiz an bu ülke çok kısa zamanda tekrar fabrika ayarlarına dönebilmek için büyük bir adım atabilecektir.

Ulaşabildiğiniz hangi uluslararası kuruluş, parti, hükumet, o ülkenin yurttaşı varsa, bu günden başlayıp durumu ''batı dünyasına'' kendi dilimizin döndüğünce anlatalım.Bir metni imzalamak değil, kendi sözcüklerimizle ''Feto'' terör örgütünün ne olduğunu,neler yaptığını(Parlamentoyu bombalamak, halkın üzerine bomba ve kurşun yağdırmak gibi) anlatalım.

Bunu başarabilirsek, sadece batı dünyası değil, hiç kimsenin bu ülkeye turist olarak korkusuzca gelmekte bir tereddüdü olmaz..

Dünya bilmeli ki Türkiye demokrasi konusunda çok başarılı bir sınav verdi,kanı pahasına demokrasiyi savundu.

BATI DÜNYASI ''FETO'' ÖRGÜTÜNÜN ARKASINDA DURMAMALI.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster