Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle


Gündem Görelespor


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 01 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 30 Nisan 2024, 04:52
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=23291


Gündem Görelespor

Görelespor’un bugünlere gelmesinde sayısız emekleri olan Serhat Durukan yerini Bayram Yıldız’a devrederek başkanlıktan çekilince ortalık karıştı.

Görelespor’a katkıları ve emekleri nedeniyle herkesin tereddütsüz bir şekilde teşekkür ettiği Serhat Durukan, inşaatı devam etmekte olan Görelespor tesislerini kendi insiyatifiyle Bayram Yıldız’a verdiğinin duyulması Görele gündeminde bomba etkisi yarattı.

Kumyalı Mahallesinin gedikli muhtarı Mustafa Alarçin,Görelespor Başkanlığına adaylık ilanında bulundu ve çalışmalara başladı.

Açıklanan 172 kişilik üye listesi üzerinde çalışmalar yürüten Alarçin ekibi,önemli bir ivme kazandı ancak Alarçin’in aktif üyeliğinin bulunmadığından aday olamayacağının anlaşılması üzerine muhalefet yeni başkan arayışlarına girişti.

Diğer yandan,Durukan tarafından yapılan açıklamada,1 temmuz 2016 tarihinde oy kullanabilecek olan üye listesinin ilan edileceğini duyurması kafaları karıştırdı.

Muhalefet temsilcileri bu gece Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Tolga Erener yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Görelespor Başkanlık seçimlerine mesafeli davranıyoruz.Belediyemizin fazla parasal gücü yok,bize güvenerek kimse aday olmasın.Görelespor Başkanlık seçimlerine tek listeyle gidilmesi ve yönetimde her kesimin yer almasını arzu ederiz.Samimi olan her işte varız.Görelespor tesislerini biz yapalım ve kulübe teslim edelim.Görelespor hepimizindir”dedi.

Serhat Durukan'ı çok iyi tanıyan birisi şöyle söyledi; "Aziz Yıldırım bile başkanlıkta kalabilmek için Serhat Durukan'a danışıyor"

Bugün açıklanacak olan kesin üye listesi doğrultusunda ne gibi gelişmeler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Muhalefetin,Görelespor tesislerinin Görelespor yararına işletilmesi taleplerinden vazgeçmeyecekleri belirtiliyor.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Gizle