Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


İş Hayatımızın Yoğunluğu ve Yaşantılarımız


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 26 Mart 2016
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2024, 03:20
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=22831


İş Hayatının Yoğunluğu

İş hayatı yoğunluklarından dolayı yaşantılarımız devam etmektedir.

Bugünkü günümüzün yoğunluğunu azıcıkta olsa arkadaşlarımızla paylaşmak isterdim.

Her günümüzün esrarengiz güzelliği vardı tabi, bu güzelliklere renk katan bazı iş yoğunlukları, severek ve üzülerek yaşadığımız olaylar, sanki bizi yeni günlerimize hazırlar gibi aktarıyor. Son günlerde İstanbul’da mevcut iş mekânım olan Ergül lojistik uluslararası taşımacılık firmasında işlerimizin hızlı artışı ve eskide bırakmış olduğumuz ocak ve şubat ayı durgunlukları, yeniden iş azmimize ve aktif yeteneklerimizin artışına pozitif tesir göstermektedir..

Firmamızın uluslararası çalışma kriterlerine sahip olması, daha çok lojistik anlamda farklı ülkelerle evrensel iletişim sağlamamıza, mevcut ülkelerde tarafımıza ait lojistik işlemlerin gerçekleşmesine ve operasyonumuzun daha hızlıca hayata geçirmemizde bize vermiş olduğu en önemli görevdir.

Bu görevin yapımı aynı zamanda öndelik taşımış olduğumuz mes'ul vazifenin kendi çapımızda bizi kapsayan çevrenin talep ve şartlarına uygun yapma görevini önümüze koyarak, azmimizi artırıyor.

Mart ayının gelişi bizim sektörde ortak çalıştığımız iş partnerlerimizin her birine ayrı-ayrılıkta çalışma azmi aşılıyor ki, bu da bizim çalışmamızın yapısal olarak bazının artışına ve büyümesine sebep olmaktadır.

Maksat yönlü Azerbaycan ve Gürcistan ülkelerine iş yapmamız, o ülkelerde tarafımıza kaliteli servis vermek konusunda müracaat etmekte ve müracaatını devam ettirmekte olan müşterilerimizin sayını çoğaltıyor.  İşimizde ülkeler arası medeni , ticari ve dostça sına  ilişkilerin büyütülmesi, dolayısıyla lojistik bilimlerin paylaşarak geliştirilmesi, daha çok müşterilerimizin talep ve ihtiyacında olan eksikleri yakalamakla karşılığını hızlı ve kaliteli servisimizle tamamlama isteğimiz ve işimizin kalitesinin günden güne artırılması asıl hedef noktamızı sağlam tutarak çalışmamıza yardımcı oluyor.

Faaliyet şeklimizin devamlı yenilenerek mevcut piyasamızda zamanla geliştirilmesi, ait olduğumuz vazifeyi sağlam, medeni düşüncelerimize göre hayata geçirmek prensiplerimizi olgunlaştırıyor.

Şuna ki ekonomi taleplerden en önemlisi lojistik alanında adı geçen, işinin sorumluluğunu bilen firmaların her birinin maddi ve manevi talepler karşılığında ülkemize zarar vermeden çalışma prosedürünün hayata geçmesiyle bağlı mevcut kapasitede olmasıdır. Amaçlı olarak işlemlerin yapımı, elbette ki sorunların azalmasını ve işlerimizin sağlam yürümesini sağlaya bilir.

Sektörümüze ait görevlerin prensipli ve kurallı yapımı, benim düşüncem acısından daha sağlam içerikliği aks ettiren performanslarımızın ve lojistik firma olarak artılarımızın olmasına yol açar.

Zaten çalışma azmimizin de devamını gelecek planlarımızın gerçekleşmesine göre artırmaktayız.

Her artımızın daha mantıklı ve zekalı olarak işimize tesir etmesini sağlamakla fedakarlığımızı ve iş heyecanımızı düzenli takip etmekteyiz.

Partnerlerimizin;  ister bizimle aynı işin yapıcıları, isterse de hizmetlerimizden faydalanmak maksatlı müşterilerimizin memnuniyeti konusunda her yeni programımızın bir faydalı üretimi olsun amaçlı faaliyetimizi yalnız taraflarımız için kullanmaktayız.

Böyle olduğu takdirde firma olarak menfaatimize sağlam şekilde hizmet vermiş olur, ve hizmetimizin kalitesini de muhataplarımıza yansıtmaktan zevk almış oluyoruz.

Zevkle çalışmak isteğimiz ve bu isteğe göre mevcut kapasitemiz gerçekten etrafımızda bize önem veren iş ortaklarımızın gelir menfaatinin tarafımızdan değerlendirilmesini sağlamış oluyoruz.

Bu sektör büyük enerji, samimi dostluk ve gelecek iş performanslarımızın sağlam yürümesi konusunda talebi ve ihtiyacı olan bir sektördür.

Bu sektörde her yeni başlangıcı- ve bitişi olan iş projesinde manevi saygılarımızın bir- birimize sunulması çok önemlidir.

Önemli olanların önemsenmesi ve taraflara sunulması karşılığında yapılmış olan ve yapılmakta planlanmış olan işlemin neticesi faydalı ve her iki taraf için behresi olacağınız zannı ediyorum.

Faydaları mızı ve gelir gücümüzü birleştirirsek,  sağlam kaynaklardan maddi ve manevi güç olmakla,çalışma azmimizi ve partnerlik faaliyetimizi üzün süreli devam ettirmiş oluruz.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster