Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


AKP'ye oy verenlere yalvarıyorum


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 08 Ocak 2016
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 08:50
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=22463


AKP’ye oy verenlere yalvarıyorum - Av.Aydın Sordi

Bu yalvarışım AKP ye oy vermiş, memleket için AKP nin hayırlı olacağını düşünmüş olan kardeşlere yurttaşlara:

Bakınız, ülkemiz 4 yandan ateşle sarılıyor. Ülkemizde 72 millet 72 din 72 mezhep 72 tarikat 72 siyasal düşünce var. Yani ırk din mezhep ideoloji eksenli bir çatışmada ülkemiz önce kendi içinde birbirine girecek.

Yukarıda Rusya ile kavgalıyız. Ermenistan, Yunanistan, Kıbrıs zaten malum. Irak'ta bir hafta önce bayrağımız yakıldı. Barzani Talabani eliyle bize kan kusturan PKK zaten 35 senelik kangren.

İran, bizim Amerikan karakolu olduğumuzu düşünüyor ki, haklı. O yüzden de direkt hasım gözüyle bakıyor. Suriye'yi anlatmaya bile gerek yok.

Suudi Arabistan,yazın Yemen'deki Şiileri vurmaya başladı. Ayrıca Suriye'deki Şii hükümete karşı sünni isyancıları destekleyen devletlerin de başında geliyor.

Son bir hafta içinde ortalık karıştı, hızlı bir mezhep savaşı ortamına giriyoruz.

Eğer mezhep savaşı çıkarsa taraf olacağız. Amerika İncirlik üssünde kalkan uçaklarla Saudi Araplara destek için İran'ı vuracak. İran da bizi... Rusya, hepimizi!!!

İşte bu ortamda bizim meclisimiz yarın "başkanlık sistemini" tartışmaya başlayacakmış.

Başka derdimiz yok tabii.

Etmeyin, verdiğiniz oya düşüncenize saygı duymak borcumuz. Hepimiz aynı tavanın balığıyız. Milletimiz dilimiz ülkemiz devletimiz aynı. Sorunlarımız aynı. Kaygılarımız aynı, dertlerimiz hastalıklarımız aynı.

Bunca dert içinde dünya ve ortadoğu, bizi içine alacak bir kan ve gözyaşı, ölüm, sefalet, korku batağına giderken biz başkanlığı tartışamayız!

Memleketin yüzde ellisi, kendi iradesini bir kişi, yani sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın tek başına mührü tokmağı sallaması, dilediğince asıp kesmesi için feda etmemeli. Hepiniz ana baba çocuk kardeş karı koca vs vs vs yani insansınız. Sizin gibi sıradan bir insan olan Tayyip Erdoğan rahat etsin, dilediğince memleketi yönetsin diye iradenizi yerlere sermeyin.

Dilediğince yönetsin; Esad ile havuzda yüzerken ertesi gün Suriye'de iç savaş çıkartsın. Van minut üleyn desin sonra İsrail'e muhtacız desin, kafasına göre konuşsun diye!

Sizin çocuklarınız ölürken O'nun çocukları Avrupalarda Amerikalarda gezip tozuyor. Siz çocuğunuza ayda 100 lira harçlık verip üniversite okutmaya çalışırken Beyefendinin oğlu evli çocuklu 35 yaşında İtalya'ya "master" yapmaya gidiyor. Sizin çocuklarınız sersefil yarı aç yarı yok izbe kulübe gibi yerlerde okul bitirsin ama işe giremesin, Tayyip beyin çocukları akrabaları ve adamlarının çocukları 20 yaşında binlerce lira maaşla "danışman" olsunlar!

Siz, hayatınız boyunca Boğaz kıyısında bir lokantada lüfer yiyemeyeceksiniz. Ama o Beyefendinin oğlu, Boğaz kenarında yalı kapatıyor.

Etmeyin, bölgemizin üstünde fırtınalar dönerken biz Tayyip Erdoğan'ın ve ailesinin kıyamete kadar rahat yaşayacağı sistemin hamalı olmayalım.

Yahu TC devleti kendi vilayetlerinde sokaklara giremezken mahallelerini PKK ya teslim etmişken, biz Tayyip Erdoğan'ın kudretini büyütmeye çalışıyoruz.

Lütfen. Gidin oyunuzu AKP ye vermeye devam edin. Ahmet Davutoğlu'na, ilinizdeki milletvekili adayına, belediye başkan adayına oy verin.

Bizi 550 vekilin yönetmesi için oy verin. Bir tek kişinin keyfine teslim etmeyin.

Lütfen...


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster