Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Filinta setinde neler oluyor?


Açıklama: Reytingleri yerlerde olmasına rağmen bölüm başı TRT'den 5 milyon lira aldığı belirtilen Filinta dizisinde oldukça dikkat çeken iddialar var.
Kategori: Magazin
Eklenme Tarihi: 10 Ağustos 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:40
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21805


Filinta setinde neler oluyor?

Yapımcıları Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilişkilendirilen, reytingleri yerlerde olmasına rağmen bölüm başı TRT’den 5 milyon lira aldığı belirtilen Filinta dizisinde oldukça dikkat çeken iddialar var.

Yapımcıları Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilişkilendirilen, reytingleri yerlerde olmasına rağmen bölüm başı TRT’den 5 milyon lira aldığı belirtilen Filinta dizisinde oldukça dikkat çeken iddialar var

İlk Osmanlı polisiyesi olan ve çekimlerine geçtiğimiz yıl başlanan Filinta’nın şu ana kadar 26 bölümü yayınlandı. Avrupa’nın en büyük dizi platolarından biri olan eski Seka Fabrikası’ndaki Seka Film Platosu’nda çekimleri süren Filinta için devlet televizyonu TRT, bölüm başına 5 milyon lira ödüyor. 300 bin metrekarelik alanın 40 bin metrekaresine inşa edilen dizi setinde, eski Pera’nın tramvayının birebir kopyası dahi bulunuyor. Oyuncuların makyajları alanında dünya starı olan David Craig Forest ve ekibine emanet. Bu ekip, Forest, Lorenzo’nun Yağı, Çarli’nin Melekleri, Temel İçgüdü, Jaws 3 gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş bir ekip.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

http://www.kocaelibarisgazetesi.com/kategori/guncel/haber/filinta-setinde-neler-oluyor/53349

Haber: Kocaeli Barış Gazetesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster