Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Sabancı Holding Personel alıyor


Açıklama: Sabancı Holding Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015
Kategori: Ekonomi-Çalışma Hayatı
Eklenme Tarihi: 04 Ağustos 2015
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 02:14
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21756


Sabancı Holding Personel alıyor

Sabancı Holding Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015

Büyük bir holding olan Sabancı Holding yeni yılda da büyümeye devam ediyor ve birçok kişiye ev sahipliği yapıyor. Özellikle yeni sektörlere girmesi ve bu sektörlerde ilerlemesi için yeni kişilere ihtiyacı olan Sabancı Holding, sadece yeni sektörler için değil elbette mevcut sektörleri içinde alımlar yapacaktır. Bu sektörlerde başarılı olmak isteyenler ve kendisini bu büyük holding bünyesinde görmek isteyenler iş başvurusunda bulunabilirler.

Sabancı Holding personel eleman alımı iş ilanları 2015 de hızlı bir şekilde yapılacak ve birçok kişi işe alınacaktır. Alımlarını Türkiye çapında ve dünya çapında yapan Holding, zaten bildiğiniz gibi Türkiye ekonomisinin %15lik kısmını kontrol etmektedir. Bu sebepten dolayı da her sektörde birçok çalışanı bulunmaktadır.

Sabancı Holding personel eleman alımı iş ilanları 2015 de hangi pozisyonlarda yapılacak diye merak edenler için birkaç ve en çok tercih edilen pozisyonları yazabiliriz.

– GENEL BAŞVURU,

– BÖLGE SATIŞ GÖREVLİSİ,

– MUHASEBE OPERASYON UZMANI,

– BÜTÇE VE RAPORLAMA UZMANI,

– SATIŞ DANIŞMANI,

– MALİ İŞLER MEMURU,

– ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ.

Sabancı Holding personel eleman alımı iş ilanları 2015 de bu pozisyonlarla ağırlıklı olacak yapılacak olup, bu alımların haricinde de birçok alım bulunmaktadır. Bu pozisyonlar hangileri olduğunu öğrenmek, yukarıda verdiğimiz tüm ilanların tek tek detaylarını öğrenmek ve başvuruda bulunmak için aşağıda verdiğimiz link adresini kullanabilirsiniz.

http://www.personelalimi2016.com/sabanci-holding-personel-eleman-alimi-is-ilanlari-2015/ 

personelalimi2016


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster