Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Havalimanında Kiralık Yer İhalesi


Açıklama: Ordu-Giresun Havalimanında boş bulunan mahaller kiralık olarak ihaleye çıkartılıyor.
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2015
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 06:17
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21725


Havalimanında Kiralık Yer İhalesi

Ordu-Giresun Havalimanında boş bulunan; Hediyelik Eşya, Satış, Cafe, Rent A Car, Restaurant, Otopark Mahalleri ve Taksi Hizmetinin verileceği mahaller kiralık olarak ihaleye çıkartılıyor.

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan ihale ilanında kiralanacak mahallerden; hediyelik eşya mahalli, satış mahalli, cafe mahalleri ve restaurant mahalline talip olanların 30/07/2015 günü, Rent A Car mahalleri, otopark mahalli ve taksi hizmetlerine talip olanlar 31/07/2015 günü, saat 14:00'e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp Ordu-Giresun Havalimanı evrakına vermeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyeceği gibi söz konusu mahaller ile ilgili olarak daha önce İdareye verilen dilekçelerin de geçersiz olduğu açıklandı.

Söz konusu mahallere ait sözleşme ve ihaleye katılma şartları DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığından veya Trabzon Havalimanı Başmüdürlüğünden KDV dahil 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) karşılığında temin edilebilecek.

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda idarenin yapılan bu ihalede 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olduğu belirtildi.

İhale Dokümanı için tıklayınız….

DHMİ Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini ziyaret etmek için tıklayınız…

Giresun Valiliği


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster