Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"


Açıklama: Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 06 Haziran 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:59
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21382


Alçelik;”Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir”

Saadeti AKP’de buldu!

22 Temmuz 2007 Tarihinde yapılan genel seçimde Saadet Partisi adayı iken AKP’ye sert eleştiriler yapan Alçelik,2015 genel seçimlerinde AKP Giresun milletvekili liste başı oldu.

Saadet adayı Alçelik;

“AKP Hükümeti döneminde ülke ekonomisinin %70’i yabancıların kontrolüne  geçti”

AKP Hükümetinin fındık politikalarını da eleştiren Alçelik;

“Özellikle Giresun ilimiz ve bölgemiz insanı açısından hayati önem taşıyan fındık üzerinde alay edercesine oynanan oyunlar insanımızı perişan etmiştir”

İşte,2007 Yılında Saadet Partisi adayı Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik'in seçim bülteni 

Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Kimdir?

1982 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1991 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı. 8 yıl süreyle ülkemizin farklı yörelerinde Genel Tıp ve Acil Servis Doktorluğu, Cumhuriyet Üniversitesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültelerinde Öğretim Üyeliği ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği yaptı.

20-21 Dönem Giresun Milletvekilliği yapan Dr.Alçelik,uzun süre TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olarak çalıştı.

10 yılı aşkın bir süredir geleneksel tıp uygulamaları ve doğal tedavi yöntemleri ile aydınlatma alanlarında araştırmalar yapan Turhan hocamızın ABD,Avrupa ve Rusya’da onaylanmış Patentli Buluşları var.

Dr.Alçelik İsviçre Federal Hükümeti patronajında yapılan 34.Uluslararası Buluşlar ve Yenilikler fuarında kendi dalında Dünya Birinciliği Ödülüne layık görüldü.

Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından 2006 Büyük Patent Ödülüne değer bulunan Yrd.Doç.Dr.Turhan ALÇELİK’e ödülü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Hem Göz Hastalıkları hem de Genel Hastalıklar konusunda araştırmaları devam eden Dr Alçelik’in “Göz Diyeti” isimli bir kitabı da var.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster