Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Ahmet Davitoğlu Trafalgar mitinginde...


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2015
Geçerli Tarih: 03 Mayıs 2024, 15:55
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=21329


AHMET DAVİTOĞLU TRAFALGAR MİTİNGİNDE

Verdiği uygunsuz haberler nedeniyle konuşmasının başında "London Times" gazetesini 20 £ vererek Trafalgar meydanına getirdiklerine yuhalatan Sn.Ahmet Davitoglu ile ilgili haberi veriyoruz.

Cumhurbaşkanından aldığı talimat üzerine yeni yasama döneminde yapacaklarını dün Trafalgar meydanında açıklayan başbakan görünümlü Ahmet bey şöyle dedi;

Bundan böyle bayramlardan sadece Osmanlı döneminden kalanlar kutlanacak.

Kutlama günleri Sn.Cumhurbaşkanımızın mitinglerine göre ayarlanacak,silahlı kuvvetler günü iptal edildiğinden uçaklarımız sadece o günlerde miting alanları üzerinde gösteri uçuşu yapacak,

Bundan böyle Şanlı ordumuz denmeyecek , yoksa birileri ülkenin doğusunda " Vanlı ordumuz "deme hakkına kavuşacaktır .

Şeker Bayramı kutlamaya kalkanlara 5 kırbaç, Ramazan bayramını kutlayanlara ise 5 kutu şeker ikramiye verilecektir.

Cuma namazı saatleri Her ilin Valileri tarafindan,ilçelerde ise Kaymakamlar tarafından İktidardaki devlet büyüklerimizin şehre , kasabaya geliş saatlerine göre düzenlenecektir.

Cuma günlerinde ara caddelerde cuma namazını eda eden müminlerin uzerine utanmadan arabalarını süren , onları ana caddede korna çalarak "başka yer mi bulamadınz " diye uyaran dinsiz kâfirlere 5 kırbaç cezası verilip ehliyetlerine el konacaktır. Şehirler arası yollar dışında kalan şehir ve kasabalardaki tüm ana yollar namaza açılacaktır. DubleYolların geliş yönu erkeklere gidiş yönü ise kadınlarimiza tahsis edilecektir.

Seyahat acentalarımız cennete cemaat kanalıyla gitmek isteyenlere toplu rezervasyon yapacak,müminler günah indiriminden bu şekilde yararlanacaklardır.

Hristiyanlikta mevcut "günah Çıkarma " işleminin benzeri onun bunun hakkında konuşup " günahını alma" şeklinde uygulanacaktır.

Milli eğitim dahil 11 bakanlığın toplam bütçesinden büyük bütçeye sahip Diyanet İşleri Başkanlığının bütçesi bu sefil durumdan kurtarılıp en büyük bütçeli ilk üç bakanlık arasına sokukacaktir.

Eksikliği şiddetle hissedilen "Oflu hoca" kontenjanı 25.000 'e çıkarılacak, Oflu hocalar diğer bakanlıklara uygun oranda dağıtılacaktır.

İmam nikahı ile evlenme yaşı 8'e indirilecek," Suriyeli kuma kontenjanı" en az bir olarak resmileştirilecektir.

Uzun yaz günlerindeki ramazan oruçları bundan böyle kredi kartına taksitkendirilecek ve "kutlu Doğum Haftası gibi kış aylarına sabitlenecektir.Bu uygulamadan alevi vatandaşlarımızın da yararlanması için yandaşımiz Prof. İzzettin Doğan önderliğinde çalışma yapılmaktadır. AB ile Hristiyan yurttaşlarimiz için oruç düzenlemesi konusu da görüşülecektir, bu müjdeyi de Londra'daki Trafalgar meydanından veriyorum.

Zaytung haberlerini dinlediniz.


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster