Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Görele Kapalıspor Salonunda Keyfi Uygulama


Açıklama: Kapalıspor Salonu'nun kapalı olmasına tepki
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2015
Geçerli Tarih: 04 Mayıs 2024, 12:30
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21304


Görele Kapalıspor Salonunda Keyfi Uygulama

Kapalıspor Salonu'nun kapalı olmasına tepki.

İlçemizde açıldıktan sonra gençlerin ve ilçe halkının hizmetine sunulan ve bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Görele 13 Şubat Kapalıspor Salonu’nun  gençlerin çalışma saatleri olduğu halde kapalı olması sporsever vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kapalıspor Salonu’nun kapalı olmasını sosyal paylaşım sitesine tepkisini gösteren Güler Boz, yaşananları şöyle anlattı.

İşte O Yazı…

“Kapalı spor salonundaki aletler halkın kullanımına açık olduğu halde, bu akşam yaşadığım keyfi bir uygulamayı yetkili mercilere bildirip sizlerle de paylaşayım istedim.

Akşam saat 20:00 sularında yürüyüş yapmak için stadyuma gittiğimde, aralarında kendi oğlum da olmak üzere gençlerin spor salonunun kapısında beklediğini gördüm. Kapı kapalı ve görevli Ümit Bey bir yere kadar gitmiştir, belki gelir diye beklediklerini söylediler.

Telefonu kimsede yok mu,arayın öğrenin dediğimde sorumlu Mehmet İncirkuş'un tel.numarası var dediler, aramaya da çekiniyorlar.Ben ararım dedim ve aradım.

Salonun kapalı olduğunu, gençlerin çalışma saatleri olduğu halde kapıda beklediklerini, açılıp açılmayacağını merak ettiklerini söyledim.Hayır açılmayacak dedi,ben şok tabii.Nedenini söyleyebilir misiniz dedim, siz önce bir kendinizi tanıtın bakayım cevabını aldım.Gençlerden birinin annesiyim, madem açılmayacak kapının camına not asabilir,geleni de bekletmemiş olurdunuz dediğimde,ne yapacağımı sizden mi öğreneceğim cevabını aldım ve telefonu kapattım.

Bu keyfi uygulamayı yapmak için bu şahıs yetkiyi nerden alıyor? Babasının tapulu malı mı spor salonu? Bekleyenler bunun ilk olmadığını da söylediler” dedi.

Konuyla ilgili bizde yetkililerden cevap bekliyoruz.(Serdar Kara)

webhaberim.net


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster