Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Giresun Kültürevi yükseliyor


Açıklama: İstanbul'da ilk Giresun projesi hayata geçiyor
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2015
Geçerli Tarih: 27 Nisan 2024, 22:20
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21170


Esenyurt Giresun Kültürevi yükseliyor

İstanbul’da ilk Giresun projesi hayata geçiyor.

Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada öncülüğünde, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu destekleri ile Esenyurt’ta Sivil toplum kuruluşları ile halkın kullanacağı ‘’Giresun Kültür Evi’’ binasının temeli 26 nisan’da atıldı.

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede yaşayan Giresunlu vatandaşın kültürel ve sosyal faaliyetlerini yürütebileceği Giresunlular Kültür Evi’nin temeli atıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği temel atma töreninde Başkan Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt ’ta yaşayan Giresunlu kardeşlerimize söz verdik, sözümüzü tuttuk” dedi.

Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada duygularını şöyle ifade etti;

“Esenyurt Giresun Derneği binamızın yapımı hızla devam ediyor.Belediye Başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkürü borç biliriz”dedi.

Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ile yönetim kurulunu Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na da verdiği destekten dolayı Giresunlular olarak teşekkür ediyoruz.

Böylesine kalıcı ve bir sonraki nesile de fayda bırakacak eserler için emeği geçen herkese gönülden teşekkürler ediyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster