Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Tebrik ediyoruz


Açıklama: Sayfiye Mahallesinde ışıklandırma çalışmaları tamamlandı
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 02 Mayıs 2024, 11:24
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=21038


SAYFİYE MAHALLEMİZDE IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI DA TAMAMLANDI!

Görele Belediyesi tarafından alt yapı,yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Sayfiye Mahallesi’nde ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı.

Yıllardır mahalle halkı için büyük sorun teşkil eden Manasur Mevki Çanakçı yoluna bağlantı yolu olarak kullanılan Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Caddesi, Belediye tarafından tamamlanan alt yapı, yol genişletme, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının ardından yaz aylarının vazgeçilmez sahili haline geldi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,mahalle halkı için yıllardır sorun olan Manasur Mevki Çanakçı yoluna bağlantı yolu olarak kullanılan Sabri Öner Caddesi’ni yapılan çalışmalarla cazibeli bir cadde haline getireceklerini söyledi.

Sabri Öner Caddesi’nde insanların bu yaz güvenle ve rahatça dolaşabileceklerini belirten Başkan Erener, “Belediyemizce yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını tamamladığımız Sayfiye Mahallesi Sabri Öner Caddesi’nde ışıklandırma çalışmalarına da tamamladık. Caddemizi oturma banklarıyla cazibeli bir cadde haline getireceğiz.Trafiğin güvenle seyir edebileceği caddemizde insanlarımızda güvenle gezip,dolaşabileceklerdir” dedi.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster