Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Esenyurt Giresun Kültürevi törenine davet


Açıklama: Haydi Giresun,26 Nisan'da Esenyurt seni bekliyor
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 07 Nisan 2015
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 04:32
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20891


Esenyurt Giresunlular Kültür Evi Temel Atma Töreni

Esenyurt Giresunlular derneği tarafından 26 Nisan Pazar Saat: 16.00'de Mehterçeşme Mah. Nazım Hikmet Bulvarı İnnovia Sitesi altındaki temel atma töreni ve ardından gerçekleşecek olan Mehterçeşme Mah.Gaziler Parkı Şehir Stadyumundaki konser ve etkinliklerimize tüm hemşehri ve dostlar davetlidir.

Esenyurt Giresunlular dernek başkanı Abdurrahman Ada;

"Derneğimiz tarafından 26 Nisan Pazar Saat: 16.00'de Mehterçeşme Mah.Nazım Hikmet Bulvarı İnnovia Sitesi altındaki temel atma töreni ve ardından gerçekleşecek olan Mehterçeşme Mah. Gaziler Parkı Şehir Stadyumundaki konser ve etkinliklerimiz için Esenyurt'ta bir gün Giresun molası vereceğiz.Temel atma,otçu göcü yürüyüşü,28 Kemençeci ile en büyük horon denemesi, Pancar çorbası, Keşkek, Fındık,Pasta Çamoluk balı ve daha bir çok şeyin ardından Giresunumuz çok değerli sanatçıları, Erdal Güvendi, Gizem Kara, Mustafa Küçük konseri ile gerçekleşecek etkinliğimizde sende yerini almak, tarihe tanıklık etmeye komşunu, akrabanı ve tanıdık bildik herkesi alarak gelmesini arzu ediyoruz.26 Nisan'da Esenyurt seni bekliyor.

Sayın Bakanımız,Milletvekillerimiz Belediye başkan ve başkan yardımcıları,Federasyon ve dernek başkanlarımız hülasa tüm Giresunluları ve Giresunu sevenleri bu etkinliğimize davet ediyoruz" dedi.

Esenyurt Giresunlular Derneği


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster