Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Tavacı'ya kızından övgü dolu sözler


Açıklama: İlhan Tavacı,yaşamı boyunca belki de en büyük ödülü kızından aldı.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2015
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 11:13
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=20519


Tavacı'ya kızından övgü dolu sözler

Görele,Soğuksu Mahallesi Muhtarı,Görele Su Ürünleri Koop Başkanı,Görele Vakıf Mütevvelli Heyet Üyesi,Görele Avcılar Derneği Başkanı,Görele Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi gibi birçok ünvanlara sahip olan,Görele2nin sevilen simalarından Tavacı Mobilya işyeri sahibi İşadamı İlhan Tavacı,yaşamı boyunca belki de en büyük ödülü kızından aldı.İlhan Tavacı'nın güzel kızı Duygu Zeynep Tavacı,babası hakkındaki duygularını bakın nasıl anlatmış;

"Bir Adamı Sevdim!

Çocukluk aşkımdı o benim.Hayranlıkla izlerdim onu kendimi ele vermeden.Su gibi aziz kıldı gözlerimi,bir damla yaşıma dünyanın anasını satardı.Adadığı adaklar boşa çıkmamış tam da gönlüne göre olmuştum.Bir cümlesinin bir sillesini yemedim.Hatalarımı çıt çıkarmadan izler, bedelinede ortak olmadı.Kimseye borçlu kalmamam gerektiğini öğrendim böylece.Her hata bir bedel,her bedel tek istermiş sahibini,lakin adamı da adam edermiş.Oh ne güzel bizim memleket!!! Taaaaa çok öncelerden fazla aşığım!!! Bir Mayıs sabahında tanıştık o adamla.Ve ben o Adamın öz kızıyım.

Gülen yüzü,yaşamama sebeb olan adam.Varlığın şükür sebebim.Saçlarında ki aklardan tutta ellerinde ki nasıra kadar helal ekmek uğruna yaşamı anlatır.Gözlerinde ki çizgi yılların birikimini anlatır.Benimle gurur duyduğun kadar fazlasıyla gururumsun.! Ömrüne bereket sevdiğim"demiş.

İ.Fuat Tavacı,Bir insanın alabileceği en büyük ödülü almış sanırım.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster