Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Giresun Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor


Açıklama: Giresun Emniyet Müdürlüğü basın bülteni
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2014
Geçerli Tarih: 07 Mayıs 2024, 06:10
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19943


Giresun Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor

Giresun Emniyet Müdürlüğümüzce il Merkezi ve ilçelerimizde meydana gelen olaylarla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde;

1- Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, 30.11.2014 günü ilimiz Hacı Siyam Mahallesinde ikametten hırsızlık olayı ihbarı üzerine, ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi 1973 doğumlu H.B. isimli şahıs olay mahallinde, ikametten çalmış olduğu çeşitli giyim eşyaları, bakır tencere ve çeşitli mutfak gereçleriyle yakalanmıştır.   Aynı şahsın 21.11.2014 tarihinde ilimiz Çıtlakkale Mahallesin deki bir ikametten hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu anlaşılarak şahıs hakkında 2 ayrı suçtan işlem yapılmıştır.

2-Bulancak ilçe Emniyet Müdürlüğünce, hakkında 3 ayrı Yakalama Kararı bulunan ve çeşitli suçlardan toplam 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 1989 doğumlu A.Ç. isimli şahıs 04.12.2014 günü ilçe merkezinde yakalanmıştır.

3- Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, 08.12.2014 günü müracaatta bulunan Müşteki İ.A. isimli şahıs, Espiye ilçe merkezinde bulunan bir işyerinde kredi kartının çalındığı ve kredi kartından 5.200 TL harcama yapıldığını bildirmiştir.

Konu ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu titiz ve başarılı çalışmalar  neticesinde, olayın şüphelisinin 1993 doğumlu O.O.’nun, müşteki İ.A.’nın bir alışveriş esnasında kredi kartı şifresini öğrenerek, dikkatsizliğinden faydalanıp müştekiye ait kredi kartını çalarak farklı ATM’lerden nakit para çektiği tespit edilmiş, şüpheli ilçe merkezinde yakalanmıştır.

Her üç olayın şüphelileri çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Daha huzurlu, daha güvenli ve daha iyi yaşanılır bir Giresun için hep birlikte

Giresun Emniyet Müdürlüğü


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster