Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


İki günlük gelin sevgilisine kaçtı


Açıklama: Damat Elkıran, "Benim bu halim herkese ibret olsun" dedi
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2014
Geçerli Tarih: 02 Mayıs 2024, 23:23
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19915


İki günlük gelin sevgilisine kaçtı

İsviçre'de inşaatlarda çalışan Oktay Elkıran'ın 110 bin TL harcayıp evlendiği eşi,gerdeğe bile giremeden sevgilisine kaçtı.

Paranın 10 bin lirasını kurtarabilen Elkıran, "Benim bu halim herkese ibret olsun" dedi.

Sabah'ın haberine göre, İsviçre'de inşaatlarda çalışan Oktay Elkıran (24), 2 yıl önce memleketi Kayseri'ye gelerek, bir tanıdığının tavsiyesiyle tanıştığı 17 yaşındaki Şemsi D. ile evlendi.

Düğün için 110 bin lira harcayan Elkıran, eşi "Karnının ağrıdığını" söyleyince gerdeğe giremedi. İddiaya göre genç kız, 2 gün sonra da sevgilisiyle kaçtı.

Sabah'ın haberine göre boşanma davası açan Elkıran, eşinden 100 bin lira tazminat istedi.

Şemsi D. de karşı dava açarak, 500 lira nafaka ile 50 bin lira tazminat talebinde bulundu.

DÜĞÜNDE DE ONUNLA OYNUYORDU

Çiftin boşanmalarına karar veren mahkeme, ağır kusurlu bulduğu Şemsi D.'nin tazminat ve nafaka talebini reddederken, Elkıran'ın tazminat talebinde ise genç kadının ekonomik durumunu göz önüne alarak 10 bin lira olarak kararlaştırdı.

Elkıran, "Düğünden 2 gün sonra eşim 3 bavul giyecek ile 8 bin İsviçre Frankımı da alarak kayıplara karıştı. Eski sevgilisi U.D. ile birlikte kaçtığını öğrendim. Düğünde de sürekli U.D. ile oynuyordu. Akrabası diye şüphelenmedim. Hatta düğünden önce bana U.D.'ye hediye olarak takım elbise aldırmıştı. Kayınvalidem de 'Sen Almancısın sana dokunmaz' diyerek kendisine 100 etek, akrabalarına dağıtmak için 100 gömlek, 6'sı kayınpederime 20 takım elbise aldırdı. Bunlara 30 bin lira ödedim. 40 bin liralık altın aldım. Ayrıca 20 bin lira da başlık parası verdim. Depresyona girip İsviçre'deki işimi de kaybettim. Bu halim herkese ibret olsun" dedi.

sabah


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster