Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Dünyanın en seksi mafya lideri!


Açıklama: Claudia Ochoa Felix'in Antrakslar çetesinin yeni lideri
Kategori: Dünya
Eklenme Tarihi: 01 Aralık 2014
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 14:48
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19809


Dünyanın en seksi mafya lideri!

Meksika basını, 'Antraks İmparatoriçesi' lakaplı Claudia Ochoa Felix'in Antrakslar çetesinin yeni lideri olduğunu yazıyor.

Claudia'nın bir anda fenomen olmasını sağlayan ise, her fırsatta twitter ve youtube hesabından paylaştığı, lüks hayatını gözler önüne seren kaleşnikoflu ve bikinili öz çekimleri.

Lüks takılarını ve araba koleksiyonunu da sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Claudia'nın, kız arkadaşlarıyla lüks arabasında içki içip, şarkı söylediği videosu tıklanma rekoru kırıyor.

27 yaşındaki Claudia'nın, geçen yıl Hollanda'da yakalanan ve ABD'ye iadesi beklenen Antraxlar grubu lideri Radrigo Arechiga Gamboa'nın yerine geçtiği söyleniyor.

Meksika'nın Culiacan bölgesinde faaliyet yürüten Antraxlar grubu, geçtiğimiz şubatta yakalanan 'bücür' adıyla bilinen Joaquien Guzman liderliğindeki Meksika'nın en korkutucu ve en büyük uyuşturucu kartellerinden Sinoloa'ya bağlı bulunuyor.

Meksika'da son yıllarda ABD istihbaratıyla birlikte yapılan operasyonlarda birçok mafya lideri öldürüldü ya da yakalanıp cezaevine gönderildi.

Liderlerini kaybeden Sinoloa karteline bağlı Antraks grubunun yeni kadın lideri ise Meksika ve Latin Amerika basınının ve sosyal medyanın yeni fenomeni olma yolunda.

(DHA)


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster