Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Türkçe yazdım,Kürtçe ağlıyorum


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2014
Geçerli Tarih: 03 Mayıs 2024, 02:51
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=19452


TÜRKÇE YAZDIM KÜRTÇE AĞLIYORUM
İnsan olarak uyuyamıyorum bu ülkede sokağa çıkıp hepinize sövesim geliyor habire Bir insan canından daha önemli kağıtlarınız ve ıslak mühürleriniz midemi bulandıryor . Gereğinden fazla acıya boğulduğumuzu düşünüyorum. Ülkeyi çarşaf gibi geren yandaş medya ayaklı sözüm ona devlet erkanı sakinleri hala nasıl oluyorda acıyı ve zülmü üstelik bu kadar yakınımızdayken yok sayıyorsunuz ? İlmin gözlerinizi kamaştıran doğruluğundan cayıp cahil ve hükmedebileceğiniz kesime uyguladığınız bu kahrolası din yargılarınız yerin dibine batsın ve hala adalete dayalı olduğunu savunduğunuz seçimleriniz ben merkezli SİSTEMLERİNİZ de !
Bu gün gözleri kapalı bir gencin istiklalin orta yerinde  insanlara kucak açması mı o lastik ahlakınızı tahrik ediyor ! İnsanların birbirlerine sarılması mı sizi dinden uzaklaştırıyor .
Temeli güzel ahlaka ve sevgiye dayalı bir inancı nasıl oldu da bu seviyeye getirdiniz  sizler o büyük projelerin yaratıcıları dünyayı bir mekanizmanın yönettiğini varsayarsak eğer siz yöneticiler politikacılar birbirine sürtünen ve tek hareket edemeyen dişli  makinalarsınız evet buna eminim para endeksli ruhsuz canlılar doğaya çıkın bir çok canlı çeşidi inanılmaz bir yardımlaşma ve öz sevgiyle yaşamlarını sürdürüyorlar size hayvan demek büyük iltifat olacağından demiyorum !
Günlerdir sabah kalktığımızda televizyonlar,  sosyal paylaşım sitleri, gazeteler sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor KOBANE deki o dehşet verici zülm türkmen ve ezidilere yapılan o iğrenç saldırının arkasındaki IŞID militanlarının  ellerinde ki insan bedeninden ayrılmış kafalar ! 
İnsanlar sokağa çıkıyor ellerinden birşey gelmeyenler dua ediyor benim gibiler de uyuyamıyor işte .  Bu zamana kadar bir çok insan etkili katliam duyduk çoğunu bilmiyoruz bile bir sansür perdesi arkasından yükselen çığlıklar ruhumu rahatsız ediyor . Acının dili dini rengi yoktur sayın insan ikisi de beter olsun demek ne alçakça ne vahşice bir tahammülsüzlük hali olmalı size ve sizin düşüncelerinize destek verenlere sözüm  haybeye ölebileceğin bir ülkede yaşadığıı unutursan ve dilinin sürgüsünü  çekmezsen kalbinde sevgi taşımazsan üreme kardeşim senin dünyaya kazandırdığın her yeni birey ziyandır ! 
Eminim insanlık kazanacak insanlığa karşı 
diren KOBANE! diren İNSANLIK!  diren SEVGİ!  o güzelim bayraklarınız göğe yükselirken insanlığınız vicdanınız yerlerde sürünüyor.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster