Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Gasp Şüphelisi Yakalandı


Açıklama: Bulancak İlçesinde Gasp Şüphelisi olarak yakalanan zanlının tutuklandığı bildirildi.
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 09 Ekim 2014
Geçerli Tarih: 05 Mayıs 2024, 17:25
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19368


Gasp Şüphelisi Yakalandı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Bulancak İlçesinde Gasp Şüphelisi olarak yakalanan zanlının tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle;

06.10.2014 günü İlimiz Bulancak İlçesi, Toprakdeğirmeni Mahallesinde ikamet ettiği apartmana girdiği sırada tanımadığı ve bilmediği bir şahıs tarafından ağzı kapatılmak suretiyle omuzundaki kol çantasının gasp edilmesi sebebiyle M.A. isimli mağdurenin müracaatı alınmıştır.

Bahse konu olay ile ilgili Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan araştırmalar ve titiz çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren K.Y. isimli şahıs yakalanarak 08.10.2014 günü sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Giresun Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

İkamet Hırsızı Yakalanarak Tutuklandı

01.10.2014 günü İlimiz Teyyaredüzü Mahallesi Alınca Sokakta meydana gelen ikametten Hırsızlık olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu titiz ve gayretli çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şüphelinin 1974 Giresun doğumlu M.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, Şüpheli şahıs 02.10.2014 günü yakalanarak, sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanıp Giresun Cezaevine teslim edilmiştir.

Giresun  Emniyet Müdürlüğü


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster