Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Yalıtım yaptıracaklara kolaylık geliyor


Açıklama: Hükümet olarak binalarına yalıtım yaptırmak isteyenlere,alacakları ürünler için taksit kolaylığını da içeren alternatifli bir çalışma yürütüyoruz
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2014
Geçerli Tarih: 02 Mayıs 2024, 18:30
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=19147


Yalıtım yaptıracaklara kolaylık geliyor

Enerji verimliliğini sağlamak için binalardaki yalıtımın da önemini vurgulayan Şimşek, yalıtımı yapılmayan binalarda ciddi bir kayıp olduğunu söyledi.

Bakan Şimşek, yalıtımın öneminin aslında herkesçe bilindiğini ancak insanların bazen işin maliyetinden kaçındıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımızın şunu bilmelerini isterim ki binalara yapılan yalıtım sayesinde önemli bir avantaj elde ediliyor. Elektrik veya doğalgazın tüketiminin azalmasıyla hem vatandaşın parası cebinde kalıyor hem de cari açık noktasında ülkeye büyük bir katkı yapmış olunuyor. Zaten buraya yapılan yatırım, birkaç yıl içinde kendisini amorti de ediyor ama biz yine de bu noktada çekimser kalan bina sakinleri için bir hazırlık içindeyiz. Hükümet olarak binalarına yalıtım yaptırmak isteyenlere, alacakları ürünler için taksit kolaylığını da içeren alternatifli bir çalışma yürütüyoruz”

AA


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster