Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Canikli Görele'ye Geliyor


Açıklama: Canikli bakan olarak ilk gezisini memleketi Giresun'a yapacak
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 02 Eylül 2014
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 02:15
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18856


Canikli Görele’ye Geliyor

Canikli bakan olarak ilk gezisini memleketi Giresun’a yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yer alan AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli bakan olarak ilk gezisini memleketi Giresun’a yapacak.

Bakan Canikli’nin yarın saat 11′de Giresun’a geleceği belirtilirken, Canikli için AK Parti İl teşkilatı Giresun Trabzon il sınırında görkemli bir karşılama töreni düzenleyecek.

AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın;

“Giresun Milletvekili seçilerek bundan önce Grup Başkanvekilliği yapan Nurettin Canikli, bakan olarak ilk resmi ziyaretini ilimize yapacaktır. Salı günü Giresun’da bulunacak olan Bakanımız Canikli, Valilik, Belediye ve Partimizi ziyaret edecektir. Programı kapsamında zaman sıkıntısı yaşanmaması halinde ilçelerimize de gitme ihtimali bulunmaktadır”

Bakanlık devir teslim töreninde hemşerileri olarak Bakan Canikli’yi yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Aydın;

“Nerdeyse 15 yıl sonra ilk defa bakanlık verilen ilimizden partililerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ve bir çok kişi bu heyecanı Ankara’da birlikte paylaştık.Bu bizim için önemli bir gündü bu önemli günün tanığı olan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum.Ayrıca ifade etmek isterim ki bir vesile ile görüştüğümüz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Giresunlular’ın, bakanlığı fazlasıyla hak ettiklerini ifade etmiştir” dedi.

haberler


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster