Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Olaylı Ruba'yı Görele'liler için devraldım


Açıklama: Görele'li hemşerilerimizin gönül rahatlığı içinde olmalarını,bizlere güvenmelerini,1 eylül günü açılışımıza katılmalarını bekliyoruz ve rica ediyoruz.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2014
Geçerli Tarih: 05 Mayıs 2024, 19:15
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18719


Mustafa Eren’den açıklama geldi;

“OLAYLI RUBA’YI SIRF GÖRELE'LİLER İÇİN DEVRALDIM

Hacı Erenler 1990 yılında kuruldu ve 6.şubemizi açtık.

Görele Hasanağa camii karşısında zaten bir şube açmıştık.Dileyen Görele'li hemşerilerimiz pastanemizi gezip görebilirler.Ruba olayı sonrasında dostlarımızın ricası üzerine hava parasını ödeyerek pastaneyi satın aldık.Eski Ruba pastanesi sahiplerinin anılan dükkanla hiçbir ilgileri kalmamıştır.

BİZİM İÇİN RİSKLİ BİR İŞ

Dükkanı devralmadan önce Görele kamuoyunda yaptığım söyleşilerde,dükkanla ilgili olumsuz görüşler olduğuna şahit oldum ancak Görele’li dostlarımızın ricasını kırmayıp bu işe kalkıştık.

BENDE GÖRELE’Lİ SAYILIRIM

Görele’lilerin böyle bir olaya maruz kalmalarından bende çok üzüntü duydum ve dostlarımızın ricası üzerine bu yola çıktık.

Görele’li hemşerilerimizin gönül rahatlığı içinde olmalarını,bizlere güvenmelerini,bizi desteklemelerini,1 eylül günü açılışımıza katılmalarını bekliyoruz ve rica ediyoruz.

Hacı Erenler,siz değerli Görele’lilere en kaliteli hizmeti vermek üzere 1 eylül 2014 günü yeni yerinde olacaktır”dedi.

Olaylı bir şekilde kapanan Ruba isimli işyerinin Eynesilli hemşerimiz işadamı Mustafa Eren tarafından işletmeye açılacak olması Görele kamuoyunda büyük bir rahatlamaya neden oldu.

Eynesil’li işadamı Mustafa Eren’in "Hacı Erenler" adlı yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster