Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Bozcaali böyle hizmet görmedi


Açıklama: Erener,yol sorunu nedeniyle mağdur olan Bozcaali Mahallesi halkının yol sorununu çözüme kavuşturdu
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2014
Geçerli Tarih: 01 Mayıs 2024, 15:34
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18712


BOZCAALİ MAHALLESİ BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,40 yıldır yol sorunu nedeniyle mağdur olan Bozcaali Mahallesi halkının yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Ortalama 40 yıldır hiçbir çalışma yapılmayan Bozcaali Mahallesi yolunun 4,5 kilometresinde Görele Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması başlatıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 40 yıldan bu yana hiçbir asfaltlama çalışması yapılmadığı söylenen Bozcaali Mahallesi yolunun 4,5 kilometresinde asfaltlama çalışması başlattıklarını söyledi.

Seçim öncesi söz verdiği vaatleri bir bir yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Erener, “Ulaşımı rahat sağlanamayan, vatandaşlarımızın evlerine gitmekte zorlandığı ve 40 yıldan bu yana hiçbir çalışma yapılmayan Bozcaali Mahallesi yolunun 4,5 kilometresinde asfaltlama çalışması başlattık. Seçimden önce söz verdiğimiz vaatlerimizi böylelikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Çalışmalarımız güzelde gidiyor, vatandaşlarımızın takdirini alıyoruz. Hem hizmet yapıyoruz, hem de sözlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

Görele Belediyesi


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster