Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Berlin'de parklara para yağdı


Açıklama: Yeşil zarf içinde 200 euro olan parayı bulan şanslılar sevinçtan adeta havalara uçtular
Kategori: Dünya
Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2014
Geçerli Tarih: 27 Nisan 2024, 16:01
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18500


BERLİN'DE PARKLARA PARA YAĞDI

Berlin'de turistlerin uğrak yeri olan Siegessäule (Zafer Anıtı)çevresinde ki tiergarten park ziyaretçilerinin bazı şanslıları,yeşil zarf içinde 200 €uro bulmaları gazetelere manset olurken,parayı bulan şanslılar sevinçtan adeta havalara uçtular.

Berlin "B.Z".gazetesinin haberine göre "ABD li milyoner Jason Buzi (43)" turistlerin yogun olarak gittikleri parklara yeşil zarflar içinde 200 şer €uro bıraktığı ifade ediliyor. Acaba bu Bayram günlerinde dağıtılan bu paralar hayır kazanmak içinmi diye sormadan geçemiyoruz..

Hergün savaşlarda binlerce çocuk ve yetişkin insan açlık -sefalet içinde  ölürken onlara yardım etmek yerine zarf içinde parklarda  etrafa para saçıyorlar, anlamak mümkün değil.

Çevre sakinleri" madem bu adamın çok parası var,etrafa saçıp- savurmak yerine gidip bir hayır kurumu veya ihtiyaç sahiplerine verse daha iyi olmazmıydı " diye yakınıyorlar.

Parkta  paraları  bulan şanslı Alman kızları öğrenci Annika (20) ve Juliet (25) WAGN, yeşil zarf içerisinde buldukları paraları kardeşçe paylaşacaklarını dile getirdiler.

B.Z in haberine göre,ABD'li milyoner Jason Buzi (43)   "dünya'da zarf içerisinde 60.000 dolar dağıtmış" Ne diyelim, Allah olmayanlara da versin...

Haber : Bahri Yiğit   Foto : (BZ)Berlin   


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster