Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Bağımsız Başbakan Adaylığını Açıkladı!


Açıklama: Yüksel Özdemir ilginç çıkışlarıyla tanınıyor
Kategori: Haber
Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2014
Geçerli Tarih: 29 Nisan 2024, 01:51
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18438


Bağımsız Başbakan Adaylığını Açıkladı!

Giresun,Dereli ilçesinden,uzun süredir Giresun merkez de esnaflık yapmış olan,çevre aktivisti, emekli Yüksel Özdemir ilginç çıkışlarıyla tanınıyor.

Görele soL gazetemize bir açıklama gönderen Özdemir şunları kaydetti;

“Değerli dostlar,

2015 Genel seçimlerinde “BAĞIMSIZ BAŞBAKAN” adayı olacağım.Allah için dinimizde ve Hz.Ömer adaletiyle devlet yönetimi sergileyeceğime namus sözü veriyorum.

Bu arada,seçimlerde AKP seçmeninden oy istemiyorum,vermesinler.Onlar oy verirler amma insanı,devleti,ülkeyi arkadan vuran,sinsi düzenbazların oyunu istemiyorum,onların oyu olmaz olsun.

Onlar benim gibilere oy vermezler çünkü,ne beleş kömür veririm,devlet malını hortumlatmam,kapalı kapılar ardında yandaşlara ihale vermem.Ben liyakatlı firmalara iş veririm ve düzgün iş isterim.

Başbakan seçilirsem ilk icraatım,AKP hükümetleri dönemindeki yolsuzlukları masaya yatırmak olacaktır.Devlet parasını yiyenin burnundan getireceğim.

Daha sonra,ne kadar kamu aracı varsa mesai bitiminde anahtarlarını o kurumun bekçisine bıraktırmak olacaktır.Adamlar kurum araçlarıyla pikniğe gidiyorlar,araç beleş,yakıt beleş,yarın arıza yaptımı vatandaşın sırtından çıkıyor”

Bağımsız Başbakan Adayı Yüksel Özdemir’i medeni cesareti nedeniyle kutluyoruz,çıktığı bu zorlu yolda başarılar diliyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster