Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Erener'den basına iftar yemeği


Açıklama: Erener'den basın mensuplarına iftar yemeği verildi
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2014
Geçerli Tarih: 05 Mayıs 2024, 16:32
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=18360


Erener’den basına iftar yemeği

Erener’den basın mensupları ve belediye meclis üyelerine iftar yemeği verildi.

Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları belediye meclis üyeleri ile birlikte iftar yemeği düzenledi.

Görele Belediyesi tarafından Kumyalı Pide Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde İlçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile belediye meclis üyeleri bir araya geldi. Erener, iftar yemeğine katılan konuklarla yakından İlgilendi.

 Düzenlenen yemeğe Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla birlikte belediye meclis üyeleri katıldı.

İftar sonrası konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "Bugün İlçemizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldik. Gerçekten çok anlamlı bir gecedeyiz. Ben özellikle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak çalışmalarımızın basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla doğru olarak paylaşılması bizim için çok önemli. Bundan dolayı hepinize başarılar diliyorum. Ramazan ayımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Haber : Bekir Öztürk


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster