Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Karını çaldığım için özür dilerim


Açıklama: Ünlü sunucu yaşananlar hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu.
Kategori: Magazin
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2014
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 19:16
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=17550


Karını çaldığım için özür dilerim

Gösteri dünyasının son bir yıldaki en büyük skandallarından birinin kahramanı olan ünlü sunucu yaşananlar hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu.

Yapımcılığını ve jüri üyeliğini üstlendiği, uyarlamaları ülkemizde de yayınlanan X Factor, Britain's Got Talent, American Idol gibi yarışmalarla tanınan Simon Cowell, karısıyla yasak aşk yaşadığı 'eski' en iyi arkadaşından dolaylı olarak özür diledi.

Cowell, yakın arkadaşı olan iş adamı Andrew Silverman'ın karısı Lauren'ı hamile bırakmış,yasak ilişki de bu şekilde ortaya çıkmıştı. Simon Cowell, The Mirror gazetesine verdiği röportajda "Hayatımın bu döneminden pişmanlık duyuyorum. Bu benim gurur duyduğum, ya da olmasını istediğim bir şey değildi. Kimseyi incitmek gibi bir amacım yoktu "diye konuştu.

Cowell sözlerini "Ama bunlar oldu.Sadece oldu.Siz de bunlarla başa çıkmak zorundasınız" diye sürdürdü.

Cowell bir de bu konuda nasihat verdi: "Tek söyleyebileceğim,eğer bir gün başınıza böyle bir şey gelirse, bununla başa çıkmaya çalışmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz"

Simon Cowell ile iş adamı Andrew Silverman yakın arkadaştı. İki arkadaş Silverman'ı karısı Lauren'ı da aralarına alarak sık sık lüks yatlarla tatile çıkıyordu.

Bu sırada da Cowell ile Silverman arasında bir yasak aşk doğdu. Genç kadının hamile olduğu dönemde de bu konu basına yansıdı. Bir çocukları olan Silverman çifti boşandı. Bir süre sonra Cowell ile Silverman'ın bebekleri dünyaya geldi. Lauren Silverman, olayın ortaya çıkmasından sonra yaptığı açıklamada "Kocam, Simon ile aramızdaki ilişkiyi biliyordu. Ama buna göz yumdu" iddiasını ortaya attı.

The Mirror - Posta


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster