Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Yeni İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel Oldu


Açıklama: Gürel,bana güvenerek tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum
Kategori: Yöreden
Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2014
Geçerli Tarih: 28 Nisan 2024, 01:44
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=17523


YENİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI MÜRŞİT GÜREL OLDU 

Mürşit Gürel yeni İl Genel Meclis Başkanı oldu.

30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda yeni seçilen İl Genel Meclis Üyeleri Valilik Konferans Salonunda toplanarak İl Genel Meclis Başkanını seçti.

Oyların büyük çoğunluğunu alarak resmen başkan seçilen AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Mürşit Gürel “Tüm Giresun’a hayırlı uğurlu olsun. Hiçbir ayrım gözetmeksizin 16 ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bana güvenerek tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Seçimin ardından İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel ile İl Genel Meclis üyeleri Sayın Valimiz Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Meclis üyelerini Vali Karahan’a tanıtan Başkan Gürel, Birlik beraberlik içerisinde Giresun’a en iyi hizmeti yapabilmek için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, “Biz İl Özel İdaresi’nin başında atanmış olarak bulunuyoruz. Sizler ise seçilmiş olarak göreve başladınız. Hayırlı olsun diyorum. Hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı memnun olduğumu ifade ederek tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

valilik


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster