Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Erener,Mazbatasını Aldı


Açıklama: Belediye Başkanı Tolga Erener,Mazbatasını Aldı
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 03 Nisan 2014
Geçerli Tarih: 30 Nisan 2024, 08:13
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=17362


Erener,Mazbatasını Aldı

Belediye Başkanı Tolga Erener,Mazbatasını Aldı.

30 Mart seçimlerinde Görele Belediye Başkanlığını kazanan Tolga Erener,Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı.

Görele Adliyesinde düzenlenen törende Başkan Erener,meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmail Eken’den aldılar.

Görele Adliyesindeki mazbata törenden sonra topluca belediye binasına gelindi burada okunan duanın ardından makama geçildi.

Erener,

“Seçimde alınan netice ülkemize,milletimize ve Görele ilçesine hayırlı uğurlu olsun.Ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Sizlere de teşekkür ediyorum.Çok yoğun bir dönem yaşadınız.Allah hepinizden razı olsun.Evet, gördüğünüz gibi burada bir koltuk var ve boş önemli olan bu koltuk değil bu koltuğa güç verebilmektir.Her zaman bunun bilincinde olacağız.Bu güne kadar Belediye başkanlığı yapmış olan ölmüş olanlara Allah rahmet eylesin hayatta olanlara da Allah razı olsun diyorum.Bizden önce bir belediye başkanı geldi ve geçti kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Ama gönül isterdi ki demokratik olarak bu seçime girmişse burada bizimle olarak belediyeyi teslim etmesi gerekirdi.Demek ki artık herkes kendine yakışanı yapıyor.Yalnız seçimden önce ben bir söz vermiştim makam kapısı sökülecek diye vermiş olduğum sözleri şimdi anlayacaksınız.Ben bu makam koltuğuna oturmadan önce makam kapısını kibarca hep birlikte söküyoruz ” dedi.

Öte yandan Eski DSP Görele Belediye Başkanı Nazım Dede,Görele Adliyesindeki mazbata törenine katılarak,Belediye Başkanı Tolga Erener’i Belediye Meclis üyelerini ve İl Genel Meclis üyelerini tebrik ederek,başarılar diledi.

Erener'den Teşekkür Konuşması

Giresun’un Görele ilçesinde dün yapılan mahalli seçimlerin galibi AK Partili Tolga Erener oldu.

Erener,seçimi kazanmasının ardından seçim bürosunda teşekkür konuşması yaptı.

"Bu zaferin sahibi sizlersiniz" diyen Erener,

"Bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Başkanlığımız döneminde hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, hiç kimseye siyasi bir muamele yapmadan, hiç kimseye farklı bir tavır takınmadan, belediyenin bir lirasını heba etmeden, devletin bir kuruşunu hiç kimseye peşkeş çekmeden görevimizi yapacağız" dedi. 30 Mart yerel seçimlerinde Görele halkının kendilerini tercih ettiğini belirten Erener, “Görele halkımızın teveccühüyle beraber tekrar belediye başkanlığı makamını bizim partimiz olan AK Parti’ye verdi. Seçim propaganda döneminde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı insanlardan özür diliyoruz. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek gerçekleştireceğiz. Bundan sonra büyük Görele için yola çıktık herkesi kucaklıyoruz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Seçim kampanyası boyunca alınmış oylara bakıldığında bize karşı yapılan ittifakın ne kadar açık olduğu görülmüştür. Ama halkımız bütün bu ittifaklara karşı tek vücut olarak AK Partiyi tekrar Görele’de iş başına getirmiştir. Bu bağlamda bize oy veren ve vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber - foto : Bekir ÖZTÜRK


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster