Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


Muhataplarına Sorular


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 02 Ocak 2014
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 20:31
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=16509


MUHATAPLARINA SORULAR

1-Bilal oğlan nerededir? Evinde kalmak yerine,Üsküdar Kısıklı'da sizin evinize taşındığı hatta yurt dışına çıktığı iddiaları var.Bu iddiaları yalanlamak adına birlikte bir basın toplantısı yapmayı düşünüyor musunuz? Ya da kamuoyuna bir şekilde görüntü verebilir misiniz?
2- Adana'da daha öncede TIR olayı yaşandı.Son yaşanan TIR olayı neyin nesidir? TIR ile ilgili iddialar için ne düşünüyorsunuz? İçinde MİT yetkilisinin olduğu söyleniyor! Yoksa Türkiye...
bu süreçte, Suriye'de rejim karşıtlarına silah sevk eden yani teröre destek veren ülke konumuna mı sürükleniyor.
3-2002 den bu güne iktidara destek veren cemaat için "ne istediniz de vermedik" diyen ama şimdi 'destek' verdiğiniz cemaati "paralel devlet" olarak kamuoyuna sunmaya çalışmak ne kadar inandırıcıdır? O kadroları devletin kritik noktalarına atayan kimdir?
4- Danışman milletvekili diyor ki "orduya kumpas yaptılar." bu bir itiraf değil mi? Siz de Baykal için benzer sözler ettiniz. Demek ki 'kumpas'tan haberiniz vardı! Neden bu güne kadar sustunuz da bugün ortaklık bozulunca mı 'kumpas' aklınıza geldi? Benzer davranışı dosyaları bugüne kadar yargıya taşımayarak, zamanının gelmesini bekleyen sizin ifadenizle 'paralel devlet' ekibi de yapmaktadır. Bu ne kadar etik bir davranıştır. Aranızda kavga olmasa ne siz ne de onlar bu davranışları yapacaklar mıydı?
5- Soruşturmanın Bilal oğlana ve vakfına uzanmaması için göstermiş olduğunuz üstün gayretin nedeni acaba nedir? Kadrolarla ve hukukla oynayarak varmak istediğiniz sonuç, hukuk devleti ilkeleri ile ne kadar bağdaşıyor?
6- Üretimin olmadığı ülkelerde kaçınılmaz son ekonomik krizdir. Özelleştirmelerle ülkemizin kaynakları elden çıkarıldı. Tarım ve hayvancılık bitirildi. Buna rağmen yıllardır 'bu ülkede ekonominin çarkları nasıl dönüyor acaba?' diye düşünüyordum. Sıcak paranın kaynağı Arap sermayesi mi diye kendime soru soruyordum. Şimdi bir soru daha soruyorum. Yeterli üretimin olmadığı ülkemizde ekonominin çarklarını acaba kara paralar mı çevirmektedir? Ülkemiz kara para aklamada dünyada hangi sıradadır? Bu sıra gurur verici midir?
7- "Gemicikler" ve şirketler... Bu değirmenin suyu nereden gelmektedir? Allah kimilerine 'yürü ya kulum'mu diyor ya da siyasal güç mü bazılarını yürütüyor? Yoksa Atatürk Cumhuriyeti kimileri için Dar-ül Harp ve tüm kazançlar da ganimet midir?


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster